• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gojko Kačar opet spasao HSV!

Autor mondo.rs

Srpski internacionalac u 90. minutu izjednačio rezultat u direktnom okršaju za opstanak u Bundes ligi protiv Frajburga.

Ako Hamburger kroz dve nedelje izbegne prvo ispadanje iz Bundes lige u klupskoj istoriji, nema nikakve sumnje da će najzaslužniji za to biti Gojko Kačar i novi trener Bruno Labadija, koji ga je vratio u startnu postavu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je sezonu 2013/14 proveo u drugom timu Hamburgera, pa na pozajmici u Japanu, na poslednja dva meča nemačkog prvenstva je direktno doneo svom klubu tri boda.

Bez tih bodova bi HSV bio pretposlednji na tabeli, ovako je 14, a u najgorem slučaju će biti 16. u nedelju uveče. Nije ogromna razlika, ali može da bude dovoljna kada se 23. maja podvuče crta ispod sezone 2014/15.

Kačar je posle gola za pobedu u Majncu (2:1) u 87. minutu, prošlog vikenda, uspeo da "u poslednji čas" izjednači na 1:1 protiv Frajburga i tako spreči poraz nekadašnjeg prvaka Evrope sa potencijalno kobnim posledicama.

Admir Mehmedi je u 25. minutu doveo goste u vođstvo, da bi 28-godišnji Novosađanin u 90. minutu sjajno reagovao na odbitak posle udarca Ivice Olića. U duelu pred gol-linijom je nadvisio golmana Burkija i glavom smestio loptu u mrežu!

Tribine su "eksplodirale", Labadija utrčao u teren 30 metara, jer to bi mogao da bude pogodak za još jednu sezonu u Bundes ligi. Ne samo što je HSV osvojio jedan bod, nego je konkurent, Frajburg, izgubio dva...

Što je tako ostalo i posle pet minuta nadoknade vremena, zaslužan je i glavni sudija Knut Kirher, koji je prilikom centaršuta "zažmurio" na držanje protivničkog igrača sa obe ruke od strane Slobodana Rajkovića.

Ako su nadležni u Fudbalskom savezu Srbije zaključili da je u poslednjem "večitom" derbiju bio penal prilikom duela Jovanovića i Balažica, ovaj Rajkovićev potez bio je za "penal na kvadrat". Sreća za HSV...

OSTALI PAROVI 32. KOLA:

subota

Bajern - Augsburg 15.30
Borusija Menhengladbah - Bajer Leverkuzen
Borusija Dortmund - Herta
Ajntraht - Hofenhajm
Hanover - Verder
Štutgart - Majnc 18.30

nedelja

Paderborn - Volfsburg 15.30
Keln - Šalke 17.30

TABELA: Bajern 76, Volfsburg 62, Borusija M. 60, Bajer 58, Šalke 45, Augsburg 43, Verder 42, Hofenhajm 41, Borusija D. 40, Majnc 37, Keln 36, Ajntraht 36, Herta 34, Hamburger (+1) 32, Frajburg (+1) 31, Paderborn 31, Hanover 30, Štutgart 27.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC