• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PL BiH: Semberski derbi

Autor mondo.ba

U posljednjoj utakmici 26. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, koja se igra u nedjelju (17 h) sastaće se Mladost iz Velike Obarske i bijeljinski Radnik.

 PL BiH: Semberski derbi Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Pretposljednja Mladost sa 21 bodom se grčevito bori za opstanak i ukoliko ne uspije da savlada semberskog rivala Radnik, moći će lagano da "pakuje kofere" u Prvu ligu Republike Srpske.

Trener ekipe iz Velike Obarske Slavoljub Bubanja u izjavi za "Glas Srpske" je naglasio da će meč sa Radnikom biti najteža utakmica koja može da odluči o konačnoj sudbini Mladosti.

"Biće ovo pravi ispit zrelosti moje ekipe. Eventualnim trijumfom došli bismo na korak do opstanka, a svakim drugim rezultatom smo praktično otpisani. Prethodnih dana u razgovoru sa igračima sam potencirao da u ovom susretu mogu igrati samo oni koji će pružiti više od maksimuma. Svi su svjesni važnosti ovog meča i očekujem pobjedu", izjavio je Bubanja.

U taboru Bijeljinaca je mnogo mirnije jer imaju pet bodova prednosti ispred lokalnog rivala i na dobrom su putu da i naredne sezone nastupaju u bosanskohercegovačkoj eliti.

BIvši fudbaler Borca iz Banjaluke Mladen Žižović, koji je ovog proljeća pojačao ekipu Slavka Petrovića očekuje tešku utakmicu protiv Mladosti.

"Možda će biti teže nego na susretima s Borcem u Banjaluci ili Sarajevu sa Željezničarem. Veliki je ulog i zato moramo biti maksimalno koncentrisani da ispunimo cilj, a to je pobjeda", rekao je vezni igrač bijeljinskog tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC