• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Adebajor otplaćuje kintu

Emanuel Adebajor nastavlja da otplaćuje svaki peni, koji su bogati Arapi ovog ljeta platili za njega da pređe iz Arsenala u Mančester siti.

 PREMIJER: Adebajor otplaćuje kintu   Izvor: MONDO

Vižljasti napadač iz Toga postigao je treći gol u sezoni, za treću pobjedu Sitija u trećem susretu od starta Premijer lige. "Građani" su teško, ali zasluženo pobijedili na Fraton Parku, protiv "klinički mrtvog" Portsmuta u duelu 4. kola - 0:1 (0:1).

Jedini gol na meču postigao je Adebajor u 30. minutu, kada je potpuno sam na petercu zakucao loptu u gol Begovića i nagovijestio da će "pompejci" menadžera Pola Harta doživjeti i četvrti poraz u četiri kola. Nije moralo da bude tako da su napadači Portsmuta u finišu bili prisebniji, ali Siti je generalno bio bolji rival.

Tim Marka Hjuza, za čija su pojačanja od kupovine kluba šeici uložili više od 250 miliona funti, zabilježio je drugu pobjedu na gostovanjima ove sezone, a toliko su imali tokom cijele prethodne!

Sa devet bodova iz tri meča, a ostaje im da odigraju duel 2. kola sa Evertonom, igrači Mančester sitija izjednačili su se sa gradskim rivalom Junajtedom na tabeli, s tim što "đavoli" imaju meč više, odnosno i jedan poraz.

Lideri ostaju Čelsi i Totenhem sa četiri pobjede u četiri meča...

Siti je sezonu otvorio pobjedom nad Blekburnom u gostima (2:0), a golove su postigli Adebajor i Stiven Ajrlend, potom im je u goste došao Vulverhempton i bio savladan minimalnim rezultatom, uz gol Adebajora, da bi sve postalo još "ozbiljnije" po one koji su u startu otpisali bogati Siti, kada je Adebajor pogodio na Fraton Parku.

S druge strane, Portsmut je naređao poraze od Fulama, Birmingema, Arsenala i Sitija, uz gol razliku 1:7! To je malo ko očekivao...

Mančester sitiju neopravdano je poništen gol u 40. minutu, kada je Krejg Belami centrirao na peterac, a defanzivac Mika Ričards iz trka zakucao loptu u gol. Ričards nije bio u ofsajdu, ali jeste Geret Beri na drugoj stativi, koji nije učestvovao u akciji.

REZULTATI 4. KOLA:

Portsmut - Mančester Siti 0:1 (0:1)
/Adebajor 30/

Everton - Vigan 2:1 (0:0)
/Saha 62, Bejns penal 90 - Šarner 57/

Aston Vila - Fulam (17.00)

U subotu (OPŠIRNIJE):

Čelsi - Barnli 3:0 (1:0)
/Anjelka 45, Balak 47, Kol 52/

Blekburn - Vest Hem 0:0

Bolton – Liverpul 2:3 (1:1)
/Dejvis 33, Koen 47 – Džonson 41, Tores 56, Džerard 83/

Stouk – Sanderlend 1:0 (1:0)
/Kitson 43/

Totenhem – Birmingem 2:1 (0:0)
/Krauč 72, Lenon 90+3 – Bojer 75/

Vulverhempton – Hal Siti 1:1 (0:1)
/Sterman 46 - Đovani 3/

Mančester junajted – Arsenal 2:1 (0:1)
/Runi penal 59, Dijabi autogol 64 - Aršavin 40/

TABELA: Čelsi 12, Totenhem 12, Mančeseter j. 9, Mančester siti 9, Stoke 7, Arsenal (-1) 6, Liverpul 6, Sanderlend 6, Barnli 6, Vest Hem (-1) 4, Birmingem 4, Vulverhempton 4, Hal 4, Aston Vila (-2) 3, Fulam (-2) 3, Vigan (-1) 3, Blekburn (-1) 1, Bolton (-1) 0, Portsmut 0, Everton (-2) 0,

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC