• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga briga za rezultat, vratio se Pogba

Autor mondo.rs

Juventusova fešta završena remijem, 1:1. Francuz dobio ovacije.

Novi-stari šampion Serije A slavio je titulu, Pol Pogba vratio se na teren posle dva meseca, postigao gol, Torinezi su prvi poveli... Sve je delovalo savršeno za "Staru damu".

Međutim, pet minuta pre kraja, Kaljari je izjednačio na konačnih 1:1 golom Luke Rosetinija i odneo kući bod. Ipak, remi neće boleti domaćina.

Gigant sa severa Italije ionako je već odbranio titulu i bilo koji ishod današnje utakmice ne bi mogao da značajno poremeti crno-bele u pripremi revanša polufinala Lige šampiona protiv Reala (sreda, 20.45).

Najvažnija vest sa ove utakmice je da je Pogba delovao raspoloženo i da je proveo na terenu 63 minuta. Dok je izlazio sa terena dobio je ovacije celog stadiona. Navijači se s razlogom nadaju da će ga videti i u startnoj postavi protiv Reala.

Ekipa Masimilijana Alegrija osvojila je titulu prošle nedelje, pa je mladi trener očekivano "promešao karte" za današnju utakmicu.

Za Juventus su u subotu uveče nastupili: Storari - Romulo, Barzalji, Ogbona, Padoin - Perejra, Markizio, Pogba - Pepe, Koman, Matri. Igrali su još Sturaro, De Ćelje i Vitale. Sa klupe su ceo meč odgledali Bufon, Kjelini, Morata, Ljorente, Bonući, Lihtštajner, Evra...

Do kraja sezone, "Dama" će u Seriji A igrati još protiv Intera, Napolija i Verone. Sa druge strane, Kaljari je i dalje u zoni ispadanja, sa pet bodova manje i odigranom utakmicom više od Atalante.

Parovi 35. kola:

Juventus - Kaljari 1:1 (1:0)
/Pogba 45' - Rosetini 85'/

Milan - Rooma 20.45

u nedelju:

Kjevo - Verona 12.30
Palermo - Atalanta 15.00
Udineze - Sampdorija
Ćesena - Sasuolo
Empoli - Fiorentina 18.00
Parma - Napoli
Lacio - Inter 20.45

u ponedeljak:

Đenova - Torino 20.45

TABELA: Juventus (+1) 80, Roma 64, Lacio 63, Napoli 59, Fiorentina 52, Sampdorija 51, Đenova 50, Inter 49, Torino 48, Palermo 43, Milan 43, Udineze 41, Empoli 41, Kjevo 41, Verona 40, Sasuolo 37, Atalanta 33, Kaljari (+1) 28, Ćesena 24, Parma 16.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC