• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka jer Parma nije pustila Napoli

Autor mondo.ba

Trener Parme Alberto Donadoni objasnio zbog čega je došlo do sukoba Iguaina i Mirantea poslije remija njegovog kluba i Napolija na Enio Tardiniju.

Nikad ne otpisujte otpisane! To je na svojoj koži u nedjelju osjetio Napoli, koji je u duelu sa već prežaljenom Parmom osvojio samo bod remiziravši 2:2 i tako umanjio šanse da se domogne Lige šampiona.

Utakmica na stadionu Enio Tardini imala je svojevrsno “treće poluvrijeme” i to vrlo neugodno, pošto su se poslije posljednjeg sudijskog zvižduka sukobili napadač Napolija Gonzalo Iguain i golman domaćih Antonio Mirante.

“Lupio sam ga po licu, onako sportski, kao što to svi činimo na terenu kada se pozdravljamo, a Igauin je pobjesnio”, ispričao je Mirante.

...
Izvor: YouTube

Njegov trener Roberto Donadoni je, međutim, otkrio da je pravi razlog nervoze i varnica poslije utakmice činjenica da Napoli nije stigao do unaprijed upisanih bodova.

"Bio sam vrlo blizu igrača kada se dogodio taj sukob i čuo sam šta su pričali. Govoriti nam da smo trebali da izgubimo jer smo svakako već bankrotirali je užasno i sramno. Nije bio u pitanju samo Gonzalo Iguain nego i ostali igrači Napolija čak i članovi njihove uprave, može ih biti sram i stid", rekao je Donadoni, prenose italijanski mediji.

Gonzalo Iguain je Miranteu i ostlaim igračima Parme navodno nekoliko puta ponovio “Idete u Seriju B”.

"Ovo je stvarno nevjerojatno! Ne želim govoriti o imenima i ne želim ništa o njima govoriti u medijima, ja kad imam nekom nešto da kažem, to mu kažem u facu”, rekao je Donadoni.

Niko iz Napolija nije komentarisao dešavanja poslije utakmice s Parmom, pošto je u klubu na snazi zabrana davanja izjava za medije, a klub iz Napulja samo se oglasio preko zvaničnog tviter naloga.

“Svi protesti poslije završetka utakmice bili su isključivo zbog konstantnog zadržavanja vremena. Ništa od toga nema veze za zalaganjem Parme, koje je očigledno bilo besprijekorno”, saopštili su iz Napolija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC