• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan za titulu, Napredak za opstanak

Autor mondo.rs

Karte za meč Napredak - Partizan u sredu prodaju se na blagajnama stadiona "Mladost". Južna tribina dva puta skuplja od severne. Iz Napretka kažu: "Očekujemo podršku ISKRENIH ljubitelja Napretka".

 Partizan za titulu, Napredak za opstanak Izvor: MN PRESS

Nikola Trujić u duelu sa Ilićima
Izvor: MN PRESS
Pre sedam godina (2008. godine) Partizan je igrao meč za titulu u Kruševcu. Partizanu je pobedio golom Lamina Dijare i osvojio je svoju 20. titulu šampiona države. Od te sezone krenula je dominacija Partizana - šest uzastopnih titula.

Sedam godina kasnije, Partizan bi opet protiv Napretka i opet u Kruševcu, mogao do nove titule šampiona Srbije. Crno-belima će u sredu, u meču 28. kola Jelen Superlige Srbije, biti dovoljan i bod za otvaranje šampanjca.

Sa druge strane, Napretku su bodovi preko potrebni da bi izdržao u borbi za opstanak.

Uprava Napretka odredila je cene karata za ovu utakmicu (počinje u 18 časova), a njihova prodaja počela je danas:

sever 200 dinara
jug 400 dinara
istok 400 dinara
zapad I - 500 dinara
zapad II - 600 dinara

***Ulaznice mogu da se kupe samo uz ličnu kartu, a jedno lice može da kupi najviše četiri karte. Deca do 14 godina mogu ući samo u pratnji roditelja

***Oni koji imaju sezonsku kartu za jug, moći će da uđu na severnu tribinu, naravno, ako to žele.

***U slučaju da sve karte ne budu prodate u ponedeljak i utorak, 11. i 12.maja, one će se prodavati i na sam dan utakmice 13. maja, s tim što će tada raditi sve blagajne na stadionu, pa će se ulaznice kupovati na onoj blagajni sa koje strane navijači žele da gledaju utakmicu. Npr. ako želite da gledate utakmicu sa severne strane, ulaznicu na dan utakmice kupujete na severnoj blagajni.

Trener Napretka Slavko Matić kaže da njegov tim ima samo jednu misao u glavi. Apelovao je i da na stadion dođu "iskreni navijači Napretka".

"Ostale su još tri utakmice za našu borbu koja se zove opstanak. Tri podjednako bitne utakmice, i ne smemo da kalkulišemo ni u jednoj utakmici. Moramo da se potrudimo da izađemo u najjačem sastavu i sa igračima koji su maksimalno spremni za to.U goste nam dolazi najbolja ekipa što pokazuje i tabela i na Partizan ne treba trošiti mnogo reči. Sigurno je da nas čeka teža zadatak. Na nama je da svaki pojedinac da svoj maksimum i tako možemo doći do povoljnog rezultata. Očekujemo maksimalnu podršku iskrenih navijača Napretka, i ndam se da ćemo uz njihovu podršku doći do pozitivnog rezultata", izjavio je šef stručnog štaba Napretka Slavko Matić u najavi utakmice.

Za Napredak sigurno neće nastupiti Stevan Luković, koji ima parne kartone ali i probleme sa povredom, a pod znakom pitanja je i Miloš Radulović. Sa druge strane, ponovo je na raspolaganju Slobodan Urošević, kao i Marko Paunović.

Nikola Trujić u sredu će predvoditi saigrače u duelu protiv beogradskog Partizana, kluba u kojem je ponikao:

"Partizanu je dovoljan i bod za titulu, ali to nas ne treba da zanima. Mi moramo da gledamo sebe i da se borimo za ono što je nama bitno, a to je opstanak. Hoćemo da uđemo na pravi način u meč, ako to uradimo i prenesemo one stvari koje radimo na treningu na teren, možemo da pariramo Partizanu", ističe Trujić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC