• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sačekajte sredu, Kasiljas i Ronaldo idu!

Autor mondo.rs

Agustin Rodrigez najavljuje da će uoči ili posle utakmice Real – Juve eksplodirati dve transfer bombe.

Legendarni golman i fudbaler Reala, Iker Kasiljas i Kristijano Ronaldo, napustiće ovog leta "Santijago Bernabeu"!

Ovo je u razgovoru za "Radio Marca" najavio Agustin Rodrigez, koji je tokom deset godina bio uspešan golman slavnog španskog kluba, zvaničnog prvaka Evrope.

Rodrigez tvrdi da će se za ove vesti čuti u sredu, verovatno posle revanš meča polufinala Lige šampiona, između Reala i Juventusa u Madridu. Da li je u isto vreme najavio i eliminaciju Reala, posle torinskih 2:1, nije jasno, ali je svima jasno da će na "Bernabeu" pucati po šavovima ukoliko Real, posle Primere i Kupa kralja, ostane i bez bar finala Lige šampiona.

"Uveren sam da će Iker Kasiljas otići, zasigurno. I Kristijano Ronaldo, takođe. U to sam siguran", rekao je 55-godišnji Rodrigez u razgovoru za "Marku".

"Uostalom, čitajte vesti u sredu, videćete..."

Real navodno već ima spremnu zamenu za Kasiljasa, u liku Davida De Hee iz Mančester junajteda, ali je pitanje ko bi zamenio Ronalda i da li uopšte neko može njega da zameni, osim recimo Lionela Mesija... Međutim, mogućnost da Ronaldo senzacionalno napusti "Bernabeu" ovog leta ne bi trebalo definitivno otpisati, jer dugo već španski mediji to uključuju kao opciju i obrazlažu je na više načina.

Prvo, CR7 je napunio 30 godina. Drugo, navodno često ima problema sa kolenom, a taj bol vuče duže od godinu dana. Treće, a to je očigledno, Portugalac postaje previše nervozan i nekolegijalan u sezonama u kojima Real ne briljira i gleda rivalima u leđa. A, četvrto, navodno postoji struja u Realu koja veruje da će mnogi drugi igrači, pre svih Garet Bejl, zaigrati mnogo bolje ako, tj. kad ne bude Ronalda u blizini.

Uostalom, sreda je koliko sutra...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC