• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noć odluke

Autor mondo.rs

Hoće li se Andrea Pirlo oprostiti od Juventusa u finalu Lige šampiona? Hoće li Real predati titulu pred svojim navijačima? Glasajte u anketi.

Prva, uvodna, polufinalna runda pripala je Juventusu. Druga će biti odigrana u sredu i daće odgovor na pitanje ko će biti drugi finalista Lige šampiona.

Ime prvog saznaćemo u večeras, nakon utakmice Bajern - Barselona (prvi meč 0:3).

Sa prednošću 2:1 u rancu, Torinezi u utorak stižu u Madrid, gde će dan kasnije igrati za svoje prvo finale Lige šampiona posle više od decenije. Poslednji put, "Stara dama" igrala je za najvredniji trofej 2003, u Mančesteru, gde je izgubili od Milana na penale.

Na drugoj strani, Real je minulog vikenda praktično ostao bez šanse da i ove sezone osvoji titulu, pa je prinuđen da protiv Juventusa spasava sezonu i pokuša da osvoji "bar" kontinentalni trofej.

"ODBRANI SE I POGODI", "vrišti" naslovna strana Marke u utorak ujutro. Poruka je sasvim jasna. Da li će je šampion Evrope čuti i prihvatiti?

"Real nema strah ni od koga. Poštujemo ceo svet, ali ne osećamo strah, ko god da je protivnik. Svako od nas daće doprinos i nadam se da će to biti dovoljno da se kvalifikujemo za finale i odemo u Berlin", rekao je Dani Karvahal.

Ohrabrenje za domaćina mogao bi da donese i najavljeni povratak Karima Benzeme, oporavljenog centarfora, koji je, prema rečima svojih saigrača, spreman da zaigra posle pauze.

"Svi dobro znamo Karima. On je zaista fantastičan igrač, 'devetka' koja nam donosi mnogo. Nadamo se da će biti u stanju da zaigra", dodao je Karvahal, kraj koga će sigurno zaigrati i Toni Kros.

Na drugoj strani, sličan, jako veliki razlog za zadovoljstvo imaju i Torinezi, koji su minulog vikenda opet dobili zdravog i spremnog Pola Pogbu. Nije potrebno naglašavati koliko je Francuz značajan za izgled i igru veznog reda, pa i čitave ekipe prvaka Italije.

Španski mediji dobro su "zapeli" da poremete atmosferu u ekipi Juventusa prethodnih dana, pa je tako "AS" objavio da je Pogba pred put u Madrid podneo zvanični zahtev da napusti klub, a drugi listovi otkrili da će Francuz u glavnom gradu Španije pričati sa delegacijom Mančester sitija.

Sve igrice koje se igraju van terena pašće u sredu u 20.45 časova u drugi plan. Sva pažnja biće usmerena samo na teren, gde ulog ne može biti veći.

Šta mislite, ko će pobediti?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC