• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Tražićemo izveštaj o povredama zvezdaša

Autor mondo.rs

"Terzić nas je obavestio da ćemo dobiti nalaz magnetne rezonance", kaže Mrkela. U FSS se nadaju da će Paunović, ipak, moći da računa i na Jovića i na Ristića.

 FSS: Tražićemo izveštaj o povredama zvezdaša Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Mladi, talentovani i traženi fudbaleri Crvene zvezde, Luka Jović i Mihailo Ristić, mogli bi ovog leta da propuste takmičenje koje se igra jednom ili nijednom u životu – Mundijalito na Novom Zelandu.

Kod Jovića, razlog bi mogla da bude povreda kolena, koju je mladi centarfor zadobio tokom utakmice Čukarički – Crvena zvezda i zbog koje je, prema rečima trenera crveno-belih Nenada Lalatovića, već izgubljen za finiš sezone.

"Potrebno je mirovanje od dve, do tri nedelje. Sve je individualno od slučaja do slučaja, možda odmor bude i duži, ali posle svega potrebne su dodatne vežbe da ojačaju kolenu".

U Ristićevom slučaju, navodno, radi se o ranije planiranoj operaciji krajnika.

List "Sport" navodi da su u FSS zbunjeni ovakvim razvojem situacije i da u Savezu žele da veruju da će, na kraju, selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović dobiti na raspolaganje najjači tim, a on neće biti najjači bez Jovića i Ristića.

"Savez će naravno da traži lekarske izveštaje, a konkretno u slučaju Jovića, kako nas je obavestio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, dobićemo nalaz magnetne rezonance, kojim će se utvrditi stepen povrede", rekao je je Mrkela za "Sport".

Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, prvo na koji se naša zemlja plasirala još od trijumfa zlatne generacije u Čileu 1987. godine, za "orliće" počinje 31. maja utakmicom sa Urugvajem. Paunović će naše talentovane momke povesti na dalek put 18. maja, a već sada poznato je da u avionu neće biti trojice aktera finala Kupa Srbije, koje je zakazano za 20. maj.

Naime, i Partizan i Čukarički zatražili su, i dobili od FSS, odobrenje da Andrija Živković, Ivan Šaponjić i Staniša Mandić budu akteri poslednje utakmice u sezoni i da se potom, naknadno, priključe ekipi na Novom Zelandu (22. maja).

Srbija se nalazi u Grupi D na Mundijalitu, u konkurenciji Urugvaja, Meksika i Malija. U osminu finala plasiraće se prve dve ekipe iz svake od šest grupa, plus četiri najbolje drugoplasirane ekipe.

Titulu je trebalo da brani Francuska, ali se nije plasirala na završnicu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC