• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olá, Čelsi!

Autor mondo.rs

Prvi novi igrač novog šampiona Engleske - Čelsija - dolazi iz Brazila. Zove se Nejtan, ima 19 godina i kažu da je čudo.

Jedan, dva, tri...

U Čelsiju bi od naredne sezone mogli da uvedu portugalski kao drugi "obavezni" ili maternji jezik, s obzirom na to koliko ima igrača iz Brazila. A došao je još jedan!

Oskar, Vilijan, Ramires, Dijeko Kosta (ok, on je sada Španac, ali je rođeni Brazilac)... Svi oni nose dres Čelsija i svako ponaosob dao je veliki doprinos osvajanju titule šampiona Engleske.

Od naredne sezone uz njih će u dresu Čelsija igrati i 19-godišnji vezista Nejtan, koji je potpisao ugovor sa Čelsijem u ponedeljak i za koga kažu da je čudo od igrača.

Um sonho está virando realidade!! Agradeço primeiramente a Deus que sempre iluminou o meu caminho 🙏, ao meu Pai que sempre acreditou no meu talento e foi um verdadeiro Guerreiro, aos meus familiares e amigos que sempre me deram apoio..e também ao Clube Atlético Paranaense que fez parte dessa minha caminhada e onde eu passei 6 anos da minha carreira. Obrigado ao Chelsea pela confiança em mim, farei o meu melhor para ajudar o time em busca de novas conquistas.. SOMOS TODOS BLUES 💙⚽ // A dream is coming true! First of all I want to thank God for always lighting my way, my dad who always believed in my talent and was a real warrior while helping me to reach my goals, my family and friends who always supported me... And I am also thankful to Club Atletico Paranaense, which was part of this journey and where I played for 6 years of my career. Thank you Chelsea for trusting in me, I will do my best to support my team on reaching new achievements. WE ARE ALL BLUE 💙⚽️

A photo posted by Instagram Oficial † (@nathanallan10) on




Čelsi ga je platio tek sedam miliona evra, a s obzirom na njuh koji Žoze Murinjo ima kada je reč o mladim igračima sigurno je da se nije prevario i da je Čelsi, realno, angažovao ovog tinejdžera za "siću".

Pred Čelsijem i Nejtanom je prevazilaženje prepreke u vidu birokratije, jer Brazilac tek treba da dobije radnu dozvolu što u Velikoj Britaniji nije jednostavna stvar. Ali, piše se da je od ponedeljka, 11. maja Čelsi bogatiji za još jednog Brazilca.

Mladić se na svom Instagram profilu pohvalio da je prešao u Čelsi, zahvalio se Bogu, svom ocu koji je verovao u njega i dosadašnjem klubu Atletiko Paranenseu, u kojem je igrao šest godina.

"Svi smo mi PLAVI", napisao je Nejtan koji igra za brazilsku mladu reprezentaciju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC