• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ko će Partizanu da brani borbu za titulu?!"

Autor mondo.rs

Stefan Babović osvrnuo se, sa boda udaljenosti od titule, na priče koje su zimus dolazile do njegovih saigrača. Jako je srećan zbog nastavka saradnje za Milinkovićem i vidi se kao njegova "produžena ruka".

 "Ko će Partizanu da brani borbu za titulu?!" Izvor: MN PRESS

Partizan se sprema za šampionsko slavlje i osvajanje 26. titule državnog prvaka u istoriji. Ako u sredu, na gostovanju Napretku, osvoje bar bod - crno-beli će postati šampioni Jelen Superlige.

Dan pre utakmice u Kruševcu, trener Partizana Zoran Milinković odgovarao je na pitanje o dovođenju pojačanja, tražeći strpljenje.

Sa druge strane, Stefan Babović, jedan od lidera ekipe, osvrnuo se u Humskoj na glasine koje su pratile šampionsku trku od kada je zimus stigao u klub. Upitan je da prokomentariše navode u vezi sa "odustajanjem" Partizana od borbe za titulu, "prepuštanjem" titule, "pristajanjem" na "političke direktive" da šampion bude Crvena zvezda...

"Odlično je što ste me pitali za to, iako je vrlo nezahvalno da ja iz kože igrača to komentarišem. Eto, kod mene je uvek 'što na umu - to na drumu' i sigurno da su te priče pratile nas još od kad sam potpisao zimus ugovor. O tome se pričalo još od kada sam potpisao, pa dok su odlazili Lazović i Škuletić i stvarale su nervozu u svlačionici".

"Moj stav je daPartizan najbolje osećaju Partizanova deca. To ne može da se opiše rečima. Saša, Drina, ja... Mi osećamo ovaj klub, mada i ostali, koji su došli, ali mi smo se ovde rodili. Bilo je dovoljno da se pogledamo u oči i da kažemo da ćemo ići do kraja. Da svim tim pričama stanemo na kraj", rekao je Babović.

U društvu trenera Zorana Milinkovića, vezista crno-belih javno je zapitao:

"Da me ne shvatite pogrešno, ali ko će Partizanu da kaže da ne ide na titulu? Drinčić, koji je tu od pete godine? Saša Ilić? Ja? Mi, koji smo živeli ovde? Pa, mi više volimo da Partizan bude prvi nego da... Nego da uđemo u Evropsku uniju", nasmejao se Babović i još jednom podvukao:

"Partizan će uvek ići na pobedu".

Babović je polusezonu u crno-belom ocenio visokom ocenom i rekao da će ova titula imati poseban značaj za njega. Upitan je i da li će ostati u klubu.

"Stvarno moram da kažem da moj motiv trenutno nema veze ni sa finansijama, ni sa prestižom. Ovde sam ponikao, igrao i u reprezentaciji i u inostranstvu i stvarno nemam veliki motiv da posle 17 godina pravim neko ime. Došao sam ovde da vratimo titulu kući, gde joj je i mesto. Puno imam prijatelja koji su i sada u igračkom kadru, to su Drina, Saša, koji mi je bio cimer kada sam ušao u prvi tim, sa ostalima sam se sprijateljio..."

"Zbog šefa, zbog svih njih, ova titula je stvarno nešto posebno za nas. Bila je izuzetno teška polusezona. U nekim momentima delovalo je da će Partizan da se slomi na dva dela, ali nekako smo se skupili i došli do toga da nas bod deli od titule. Ne volim unapred da pričam, jer znam da šef to ne voli i da nas čeka ta utakmica u Kruševcu...", zastao je Babović.

"Pa, nisi odgovorio na pitanje", podsetio ga je trener.

"Ček, polako, idem okolo, ide kiša oko Kragujevca...", nasmejan je nastavio Babović, pa dodao:

"Ova uprava ima ozbiljne ambicije, izuzetno me raduje što sam pročitao o produžetku saradnje sa šefom i to je jedan od faktora koji mi dokazuje da su ambicije jako ozbiljne. U takvoj atmosferi, kada je Partizan ozbiljan i kada hoće dobre rezultate - uvek sam motivisan da budem tu. Sad, Bože zdravlja, da dođu novi igrači, volim da budem produžena ruka šefa. Biće to kako treba".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC