• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divljanje navijača u Istočnom Sarajevu

Navijači Slavije napali novinare i fotoreportere iz Sarajeva, a pristalice Željezničara kamenovale automobile i lokale u Istočnom Sarajevu.

 Divljanje navijača u Istočnom Sarajevu Izvor: MONDO

Derbi meč petog kola Premijer lige BiH završen je miroljubivo (1:1), ali daleko od toga bilo je uoči i nakon susreta, za šta su se pobrinule navijačke grupe oba tima – domaći "sokolovi" i goastujući "manijaci".

Sarajevski mediji navode da su pristalice Slavije nakon utakmice fizički napale Branimira Prijka, Feđu Krvavca i Mirzu Trbonju, inače fotoreportere i novinara.

"Čekali smo negdje oko sat i po nakon susreta da se sva ta gužva raziđe, pa da krenemo za Sarajevo. Međutim, na parkingu nas je sačekala grupa od oko 50 navijača Slavije, koja je potom i fizički nasrnula na nas. Došlo je do tuče, a kolega Prijak najgore je prošao. Krvavca i Prijka su od linča spasili trener golmana Slavije i fizioterapeut, dok je mene iz gužve izvukla policija, koja me potom odvela u stanicu", rekao je Trbonja, inače novinar "Dnevnog avaza".

I navijači Željezničara, takozvani "manijaci" nisu mirovali - pričinili su materijalnu štetu na objektima i vozilima u blizini stadiona u Istočnom Sarajevu prije i poslije utakmice, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Navijači Željezničara bacali su kamenje i prilikom prolaska do stadiona i nazad polupali su četiri prozorska stakla na kući u Ulici Bjelopoljska, četiri stakla na objektu "Mahagoni" u naselju Starosjedilaca, a u krugu stadiona oštetili su vozilo Hitne pomoći, kao i vozilo BHT1 iz Sarajeva, navodi se u saopštenju, koje je prenijela agencija Srna.

Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo ističu da je u toku rad na dokumentovanju ovih događaja.

Na samom meču, takođe su zabilježeni incidenti, kada je kapiten Slavije Bojan Regoje udario protivničkom igrača, sudiju i pokušao da dodatni bijes iskali na fizioterapeutu vlastitog tima!?

(MONDO, foto: fotoservis)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC