• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superliga na TV: Grobari se spremaju za slavlje

Autor mondo.rs

Sreda će biti prepuna televizijskih prenosa utakmica Jelen Superlige Srbije. Na Areni sport dva prenosa, uključujući meč u Kruševcu, gde bi Partizan mogao da slavi titulu.

Ulazimo u uzbudljivu završnicu Jelen Superlige Srbije. Uzbudljivu, pre svega, zbog borbe za Evropu, ali i za opstanak. Prvak je, praktično, rešen.

U sredu će biti odigrano 28. kolo Superlige. Fudbalski dan na televizijama počinje u 16 časova, a završava se oko 21h kada će biti završen meč u Novom Sadu između Vojvodine i Rada.

JAGODINA - ČUKARIČKI (sreda, 13 maj, 16h TV ARENA SPORT 1)

Jagodinci na svom terenu dočekuju ekipu Čukaričkog u duelu dve ekipe koje su u potpuno različitoj formi. S jedne strane su domaćini koji su poslednju pobedu ostvarili još u 21. kolu dok je iza Čukaričkog sjajna sezona koja je dodatno uveličana pobedom nad Crvenom zvezdom u prošlom kolu. Pred Jagodincima je svakako imperativ dobrog rezultata kako bi izbegli strepnju u poslednja dva kola, a da li će u tome uspeti saznaćemo u direktnom prenosu u sredu od 16 časova na prvom kanalu TV Arena Sport.

NAPREDAK - PARTIZAN (sreda, 13 maj, 18h TV ARENA SPORT 1)

Partizan za titulu, Napredak za opstanak. Partizanu je potreban još jedan bod da bi matematički osvojio 26. titulu prvaka države, a Kruševljani su bodovi preko potrebni u grčevitoj borbi za opstanak, jer imaju samo dva boda iznad zone ispadanja.

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI 1923 (sreda, 13 maj, 18h TV PRVA)

Utakmica, praktično, bez takmičarskog značaja. Zapravo, za Zvezdu i ima značaj, jer bi u slučaju novog kiksa, a uz pobedu Čukaričkog, morala do kraja da se bori za drugo mesto. Ipak, crveno-beli su apsolutni favorit u meču protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je već ispao iz Superlige.

VOJVODINA - RAD (sreda, 13. maj,  19h RT VOJVODINA)

Borba za Evropu na "Karađorđu"! Prema trenutnom stanju na tabeli Novosađani su svakako bliži mestu koje vodi u Evropu i u duelu sa direktnim konkurentom za to mesto dobrim rezultatom mogu u velikoj meri povećati svoje izglede da i na kraju takmičenja ostanu na 4. mestu. Imaju li "građevinari" tajno oružje za Vojvodinu, koja ovog proleća igra katastrofalno na svom terenu?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC