• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Brđani" bez milosti prema "ćuranima"

Autor mondo.rs

Čukarički i sa rezervistima prejak za Jagodinu, koja će u preostala dva kola morati da strepi za opstanak u ligi.

 "Brđani" bez milosti prema "ćuranima" Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević je u Jagodini poslao na teren samo petoricu fudbalera koji su pre nekoliko dana savladali Crvenu zvezdu, ali ispostavilo se da su i "rezervisti" Čukaričkog prejaki za igrače Jagodine.

Gosti iz Beograda slavili su 1:0 u utakmici koja je za njih bila bez takmičarskog značaja i u kojoj su pojedini igrači odmarani zbog predstojećeg finala Kupa protiv Partizana (naredne srede). Za domaćina ovaj meč bio je mnogo bitniji, jer da je pobedila, Jagodina bi prebrinula brigu oko opstanka u ligi, ali ovako će morati da strepi u poslednja dva kola, u kojima će igrati protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu i OFK Beograda kod kuće.

Čovek odluke u sredu popodne bio je Nikola Stojiljković, koji je u 71. minutu zatresao mrežu "ćurana" udarcem glavom, na centaršut Filipa Stojkovića. Samo desetak minuta u igri bilo je dovoljno napadaču Čukaričkog da upiše i deveti pogodak ove sezone, u kojoj je bio precizan i protiv Crvene zvezde i protiv Partizana.

Jagodina je pre gola imala nekoliko dobrih prilika, ali je ostala bez pobede na svom terenu još od 29. novembra prošle godine. Možda bi ishod meča bio drugačiji da domaćem timu nije poništen pogodak u 67. minutu zbog ofsajda o kojem će se sigurno polemisati u narednom periodu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC