• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnjepar pobedio za vojnike

Autor mondo.rs

Plasman u finale Lige Evrope posvećen ukrajinskim vojnicima koji se bore protiv proruskih snaga.

Ogroman uspeh napravili su fudbaleri Dnjepra plasmanom u finale Lige Evrope, a u naletu oduševljenja, iz ukrajinskog kluba poručuju da pobedu protiv favorizovanog Napolija posvećuju vojnicima koji se bore protiv proruskih snaga.

Prvo se trener Miron Markevič zahvalio svima koji su ispunili tirbine stadiona u Kijevu, gde ovaj klub igra kao domaćin zbog ratnog stanja u Donbas regiji.

"Igrali smo za sve ljude koji su verovali u nas. Igrali smo protiv veoma ozbiljnog kluba, znam da je bilo mnogo skeptika, ali kada sam video koliko je ljudi došlo na stadion i koliko njih veruje u nas, znao sam da ne možemo da izgubimo", izjavio je Markevič posle meča i dodao:


"Ovu utakmicu igrali smo za naš narod. Posebno za one koji učestvuju u antiterorističkim operacijama (ATO). Siguran sam da su gledali utakmicu, tako da: Momci, ova pobeda je bila prvenstveno za vas!".

I fudbaler Artem Fedecki posvetio je plasman u finale Lige Evrope ukrajinskim vojnicima:

"Veoma sam ponosan na grad, ekipu i državu, iako ne mogu da verujem šta smo postigli. Ova pobeda je za vojnike, koji su branili našu zemlju. Slavite naše heroje", rekao je ukrajinski reprezentativac.

 Dnjepar će u finalu Lige Evrope igrati 27. maja u Varšavi protiv Sevilje, pošto je posle 1:1 u Italiji, savladao Napoli 1:0. Španci su u polufinalu takmičenja bili bolji od Fiorentine ukupnim rezultatom 5:0 (3:0, 2:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC