• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neobični predsednik Lidsa

Autor mondo.rs

Predsednik Lidsa, Italijan Masimo Ćelino, održao je konferenciju za novinare, koju bismo mogli svrstati u kategoriju neobičnih. Nikako ne voli broj 17. Ali, napravio je ustupak!

Jedan sat trajala je konferencija predsednika Lidsa Masima Ćelina. Jedan sat, uz desetominutu pauzu, jer je Italijan morao da odšeta na cigaret-pauzu, na iznenađenje prisutnih novinara.

Ćelino nije omiljen među navijačima Lidsa, a nisu poštedeli ni njegovu porodicu, uzbog čega je kontroverzni Italijan saopštio da je odlučio da ženu i kćerku preseli u London, jer ih u gradu u Jokrširu konstantno verbalno vređaju.

"Kada šetaju gradom dobacuju mojoj kćerki: "'Tvoj otac je... pa onda ona reč koja počinje na P'". Rekla mi je da više ne može da izdrži u Lidsu, da ne može više ni na miru da se prošeta. Zašto ti ljudi ne ostave moju porodicu na miru?", rekao je Ćelino, inače bivši vlasnik italijanskog Kaljarija.

Kaže i da se ne predaje, da nema nameru da prodaje Lids, već da mu je plan da ovaj klub vrati u Premijer ligu. Najkasnije za dve godine.

"Ako to ne budem uradio, e onda ću da odem, onda ću da prodam klub", rekao je Ćelino.

Lids je inače ovu sezonu u Čempionšipu završio na 15. mestu.

"Ovaj klub je uspavani džin. Mesto mu je u Premijer ligi, oduvek mu je i bilo", dodaje Italijan.

Zanimljivo, dao je sebi rok od dve godine za ostvarenje cilja - povratka u Premijer ligu - a za dve godine će biti 2017. godina. Broj 17, inače, Ćelino smatra nesrećnim!

Tako je prošlog leta, za vreme prelaznog roka, naložio tadašnjem treneru da ne dovodi jednog igrača zbog datuma rođenja!? Naime, struka Lidsa je želela da angažuje golmana Kedija Penija, ali je po nalogu Ćelinija odustala jer je dečko rođen 17. maja.

Ćelino toliko ne voli broj 17 da je svojevremeno naložio da se umesto stolice sa brojem 17 u loži, postavi drugi broj - 16B. 

Trenutak kada je nonšalantno ustao sa konferencije za novinare da zapali pljugu (usred pitanja novinara!) pogledajte ovde (snimak od 40:40)

s
Izvor: YouTube



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC