• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spisak: Ovo su nameštene utakmice u Srbiji?

Autor mondo.rs

Portal Goal objavio je spisak utakmica za koje navodi da su nameštene. Partizana ima, Zvezde ne.

 Spisak: Ovo su nameštene utakmice u Srbiji? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pred kraj svakog šampionata Srbije u fudbalu, a to podrazumeva i niže lige, "dolaze" rezultati koji ne odgovaraju formama mnogih ekipa u većem periodu sezone, o čemu je MONDO pisao u četvrtak.

Dan kasnije, portal Goal objavio je i na kojim će konkretno utakmicama ovog vikenda biti nečasnih radnji. "Ishodi nekih mečeva biće tako očigledni", navodi se u uvodu.

U međuvremenu, reagovao je i FSS i najavio da će pod budnim okom pratiti sva dešavanja u srpskom fudbalu.

Primere prenosimo u celosti, onako kako su objavljeni na portalu Goal-a.

Partizan - Novi Pazar

Utakmica u kojoj Partizan nema šta da izgubi jer je već postao prvak Srbije, a trener Zoran Milinković je već najavio rezervni sastav jer ih, između ostalog, očekuje utakmica Kupa Srbije sa Čukaričkim. Sa druge strane, Pazarci bi se eventualnom pobedom približili Evropi, pa se sve izgleda sklopilo u veliku sumnju da će domaćini prepustiti bodove Novom Pazaru.

Čukarički – Vojvodina

Deluje pomalo nestvarno da bi 3. i 4. na tabeli na bilo koji način učestvovali u nameštanju, naročito u završnici šampionata. Ipak, kako je ovo Srbija sve je moguće. Brđani su već obezbedili plasman u Evropu jer su došli do završnice Kupa Srbije i obezbedili sigurno treće mesto u ligi, dok su Novosađani u veoma nezavidnoj situaciji jer im za vratom dišu Pazarci. Pretpostavljamo da se ovde očekuje "čista dvojka", kladioničarskim žargonom.

Rad - Spartak Subotica

Borba za opstanak u ligi je jedno od najstresnijih situacija koje klub može da zadesi. Rad je na sredini tabele i nema nikakve veće ambicije niti šanse da se nađe u Evropi, a Subotičani se bukvalno bore za goli život. Njihov trijumf nad Donjim Sremom naišla je na veliku pažnju u srpskoj fudbalskoj javnosti jer je dosuđen veoma diskutabilan penal. Situacija postaje napetija kada se zna da je predsednik FSS-a Tomislav Karadžić i svojevremeno i sam bio na čelu Spartaka.

Ovu utakmicu sudiće Darko Bogdanović.

Voždovac - Borac Čačak

Čudno je što su oba tima u velikoj borbi za opstanak, s tim što su Čačani u dosta boljoj situaciji. Pretpostavlja se da će domaćin slaviti kako bi i matematički obezbedio opstanak u ligi, dok izgleda da u Borcu veruju da su već završili posao.

Radnički Kragujevac – Jagodina

Prošlogodišnji osvajač Kupa Srbije je ove sezone u veoma teškom momentu, za svoj opstanak u ligi boriće se do poslednjeg kola. Ovde je sve jasno pošto su Kragujevčani već postali članovi Prve lige Srbije i nemaju preveliki interes da pobede.

Sloboda Užice – Javor

Dnevni list Sport je u današnjem izdanju pisao o "lakrdijašima iz Prve lige Srbije". Javor je, sasvim izvesno, već postao novi član Jelen Superlige, pa i ne brine brigu o tome, premda postoje matematičke šanse da to ne uspe. Užičani su u toku cele sezone na rubu egzistencije i bore se za opstanak. Prošlogodišnji superligaš se svim (ne)biranim sredstvima bori za mesto u ligi, a u gradu se priča da će Sloboda "iznenaditi" favorita.

Kolubara – Bačka

Tim iz Bačke Palanke očigledno nema superligaške ambicije, te će svoje bodove prepustiti domaćima. Lazarevčani su van opasne zone, ali matematički još uvek postoji mogućnost da ispadnu u Srpsku ligu. Čini se da je uprava učinila sve da "zatvori" utakmicu i ne brine. Što je sigurno, sigurno je, navodi portal "Goal".



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC