• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri mijenja Spaletija u Romi?

Očajna sezona 2008/2009, plasman na peto mjesto u Seriji A i izostanak iz Lige šampiona nisu koštale posla trenera Rome Lućana Splaetija.

 Ranijeri mijenja Spaletija u Romi? Izvor: MONDO

Najviše zahvaljujući odličnim rezultatima u dvije sezone prije toga, plasmanima u završnu fazu LŠ, kao i činjenice da je njegova Roma igrala lijep, atraktivan fudbal...

Ipak, "sjekira" bi Spaletija mogla da stigne već na početku nove sezone, jer ljetnja pauza nije donijela promjene u lošoj igri tima iz prošle sezone. Dva poraza u dva uvodna kola Serija A, naročito ovaj drugi kod kuće od Juventusa (1:3) nešto su preko čega će vlasnica Rozela Sensi teško da pređe.


U Italiji se već spekuliše da će Spaletija zamijeniti bivši trener Juventusa, Čelsija i Valensije, Klaudio Ranijeri:

Spaleti je i tokom ljeta sjedeo na "klimavoj" stolici, čini se da u klubu ne bi žalili da je prihvatio ponudu da trenira Zenit iz Sankt Peterburga, ali je on to odbio i ostao vijeran Romi. Sada bi mogao da ostane nezaposlen i čeka eventualne otkaze u nekom od velikih evropskih klubova.

Navijači Rome Spaletiju najviše zamijeraju što je ovog ljeta bio potpuno indolentan na tržištu, što je sjajnog Alberta Akvilanija prodao Liverpulu za 18 miliona funti, a u isto vrijeme najzvučnije pojačanje Rome bio je rumunski golman Bogdan Lobont?!

Ranieri je bez posla od kada je u maju dobio otkaz u Juventusu, koji je za trenera postavio bivšeg kapitena Ćira Feraru.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC