• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MSI novi sponzor Partizana

FK Partizan dobio novog generalnog sponzora - kompaniju MSI. Dealji ugovora poslovna tajna, ali u Partizanu veoma zadovoljni.

 MSI novi sponzor Partizana  Izvor: MONDO

Finansijska kriza i dalje "drma" svijet, ali je Fudbalski klub Partizan našao novog generalnog sponzora koji će mu u narednih devet mjeseci pomoći da lakše prebrodi ovo vrijeme izazova.

Na dresovima fudbalera Partizana ubuduće će, umjesto znaka Volksvagena, stajati logo kompanije MSI, koja se bavi kompjuterskom opremom i uopšte IT sektorom.

MSI je i do sada bio jedan od sponzora Partizana, ali je sada potpisan devetomjesečni ugovor o generalnom sponzorstvu. Detalji ugovora nisu saopšteni, jer, kako je rečeno, to je poslovna tajna.

Ipak, generalni sekretar Partizana Darko Grubor rekao je da je ovaj sponzriski ugovor "višestruko povoljniji po crno-bijele nego dosadašnji" i izrazio je nadu da će saradnja biti produžena i kada isteknu devet mjeseci.

Generalni menadžer MSI Dragan Milanović rekao je da je ovo "najveća pojedinačna investicija te kompanije u regionu do sada".

"Ovo je logičan nastavak naše saradnje. Napravili smo sinergiju dva velika brenda, koji su poznati ne samo u Srbiji, već i u regionu. IT je, kao i fudbal, dinamičan sektor, a ime Partizana je poznato širom Evrope i svijeta", rekao je Milanović, koji se inače obratio novinarima na engleskom jeziku.

Detalji ugovora su tajna, a Milanović je dodao da na moguće "glasine kompanija MSI neće reagovati".

Na duhovito pitanje, da li će zaposleni u kompaniji morati da nose i odijela firme "Zekstra", predsjednik Partizana Dragan Đurić, koji je i čelnik modne kompanije, spremno je odgovorio: "Pa, već nose".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC