• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lomić: Želim odmah u prvi tim!

"Želim odmah da igram u prvom timu, a cilj je da osvojimo duplu krunu", rekao je Marko Lomić na predstavljanju u Humskoj i obukao "jedanaesticu".

 Lomić: Želim odmah u prvi tim!  Izvor: MONDO

Povratnik u Fudbalski klub Partizan Marko Lomić rekao je u utorak da je zadovoljan što je dobio novu priliku da zaigra u tom klubu i istakao da je cilj osvajanje "duple krune" sa crno-bijelima.

"Presrećan sam što sam se vratio i što sam dobio priliku da ponovo igram za Grobare. Dobro sam fizički pripremljen, prošao sam pripreme sa Koblencom, a posljednjih 15 dana trenirao sam samostalno", rekao je Lomić na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Lomić je u ponedeljak, posljednjeg dana prelaznog roka potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, a prošle sezone igrao je za ekipu njemačkog drugoligaša Koblenc.

On je istakao da želi da osvoji trofeje sa Partizanom, ali i da očekuje dobre igre u Ligi Evrope.

"Želim odmah da igram u prvom timu, a cilj je da osvojimo 'duplu krunu'. Takođe, mislim da imamo realne šanse za prolazak u drugu fazu takmičenja u Ligi Evrope. Nalazimo se u teškoj grupi, ali uz kvalitetan tim i naše navijače mislim da možemo da prođemo dalje", rekao je Lomić, koji će ove sezone nositi dres sa brojem 11.

Odbrambeni fudbaler igrao je za Partizan od 2005. do 2007. godine. Lomić je u tom periodu u crno-bijelom dresu zabilježio 93 nastupa i postigao sedam golova.

Lijevi bek Partizana rekao je da "ne nosi lijepe uspomene" iz Koblenca, ali da je najvažnije to što se vratio u beogradsku ekipu, pošto će tu biti blizu selektoru reprezentacije Radomiru Antiću.

"Najvažnije je da sam 100 odsto spreman da pomognem Partizanu. Sada ću biti na oku selektoru Antiću, ali nerealno je pričati o mjestu u nacionalnom timu", rekao je 26-godišnji fudbaler i dodao da vjeruje da će se dobro uklopiti u novi tim crno-bijelih.

Lomić je odigrao i 14 utakmica za mladu reprezentaciju, a upisao je jedan nastup za "A" selekciju.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC