• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riberi: Sada nisam želio, ali otići ću

Francuski as Frank Riberi izjavio je da će "jednog dana" sigurno zaigrati za neki španski klub, kao i da ne pomišlja na izostanak sa Mundijala.

 Riberi: Sada nisam želio, ali otići ću Izvor: MONDO

Bajern je u ljetnjem prelaznom roku uspio da odbije sve zainteresovane, navodno i 80 miliona evra, koliko je ponudio Real Madrid. Ali Riberi tvrdi nešto drugo.

"Da sam zaista želio da odem, otišao bih. Čuli biste za to. Ali nisam želio da 'obaram ruke' sa Bajernom", rekao je u intervjuu za magazin "Frans fudbal".

"Cilj mi je da igram u timu sa najvećim šansama za osvajanje trofeja, to me motiviše. Danas je to Bajern, a sutra možda neko drugi. Jednog dana, to će sigurno biti klub iz španske lige", dodao je Riberi.

Bajern je počeo Bundes ligu sa samo dva boda iz tri utakmice, ali je potom savladao Volfsburg (3:0), uz odličnu igru Riberija i novajlije Arjena Robena.

Ako u timu iz Minhena postoje neki problemi, Riberi smatra da ih treba tražiti u načinu rada trenera Luja Van Gala, sa kojim nije u dobrim odnosima.

"On je vrlo težak, zahtijevan trener. Uvijek je ozbiljan, rijetko se smije. Imam osjećaj da ekipa ne igra slobodno. Previše je ozbiljna, nikako da se opusti".

Neizbježna tema bile su i utakmice sa Rumunijom i Srbijom, od čijeg ishoda "trikolorima" zavisi učešće na Mundijalu u Južnoj Africi.

"Želim da igram na Svjetskom prvenstvu. Ne smijem ni da razmišljam o eliminaciji, čak ni o baražu. To bi za mene bila noćna mora, ne bih se usudio da izađem iz kuće", jasan je Riberi.

Francuzi trenutno imaju 13 bodova, pet manje od Srbije, koja je odigrala meč više i vodi na tabeli Sedme grupe kvalifikacija.

(Beta-AP, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC