• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real posle pet godina ispao iz prvog "šešira"!

Autor mondo.rs

Najveća mina za favorite u grupnoj fazi Lige šampiona je poznata...

Druga sezona bez titule u Primeri, kao i gubitak trofeja u Ligi šampiona, koštali su Real Madrid selidbe u drugi "šešir" prilikom žreba grupa elitnog takmičenja, prvi put posle pet godina.

Madriđani su i dalje aktuelni vladari Evrope, ali pošto su u polufinalu eliminisani od Juventusa, a Barselona je u nedelju osvojila prvenstvo Španije, neće se naći među favoritima Lige šampiona naredne sezone.

Ranijih godina klubovi su raspoređivani po koeficijentu, međutim, sistem je promenjen i u prvom "šeširu" naći će se šampioni iz sedam najjačih liga Evrope i kao i pobednik iz aktuelne sezone.

Pošto će u finalu igrati Barseloana i Juventus, koji su prvaci u svojim zemljama, onda će osmo mesto pripasti državi koja je na toj poziciji po rangu svog prvenstva - Holandiji.

Dakle, u prvom "šeširu" na žrebu grupa Lige šampiona, 27. avgusta u Monaku, biće: Barselona, Bajern Minhen, Čelsi, Benfika, PSŽ, Juventus, Zenit i PSV Ajndhoven.

Drugi, međutim, neće biti mnogo slabiji pošto će se u njemu naći Real, Porto, Mančester siti, Lion, Dinamo Kijev, Olimpijakos, Borusija Menhengladbah, Volfsburg, verovatno Atletiko Madrid, Arsenal, Lacio ili Napoli, Sevilja ili Dnjepar, Galatasaraj ili Fenerbahče...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC