• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Arena" na finalu Lige Evrope u Varšavi

Autor mondo.rs

TV Arena sport za 27. maj priprema obilje materijala sa lica mesta, a kruna će biti direktan prenos meča Sevilja - Dnjepar.

Evropska klupska takmičenja stigla su do same završnice. Barselona i Juventus 6. juna u Berlinu će se boriti za titulu kontinentalnog šampiona, dok će Sevilja i Dnjepar 27. maja u Varšavi igrati za trofej Lige Evrope, ali i mesto u grupnoj fazi Lige šampiona 2015/16.

Televizija Arena sport biće prisutna u glavnom gradu Poljske i raditi direktan prenos finala sa Nacionalnog stadiona, a uz to planira niz interesantnih priloga i ekskluzivnih intervjua.

"Liga Evrope ove sezone ima mnogo veću težinu nego pre, pošto će se pobednik plasirati u Ligu šampiona. Naša ekipa provešće u Varšavi nekoliko dana i maksimalno se potruditi da gledaocima dočara atmosferu finala. Sa nama će biti i Dragomir Okuka, koji tamo ide kao specijalni gost Legije (bio njen trener u periodu 2000-2003), a spremamo i još neka iznenađenja", poručio je Miloš Milićević, komentator TV Arena sport.

Sevilja je branilac titule, može se reći i specijalista za ovo takmičenje, pošto je u njemu trijumfovala još dva puta (2006, 2007), kada se ono zvalo Kup UEFA.

Dnjepru je ovo prvo finale, do koga je, između ostalih, došao preko Ajaksa i Napolija. Taj ukrajinski klub želi da ponovi uspeh Šahtjora, koji je osvojio trofej 2009. godine.

Studijska emisija sa Nacionalnog stadiona u Varšavi počeće u 19.30 časova, odnosno 75 minuta pre nego što lopta krene sa centra, a prethodno će ceo dan na prvom kanalu TV Arena sport biti posvećen tom događaju.

Gledaoci će od 10.30 časova naredne srede moći da pogledaju reprize poslednja četiri finala: Porto - Braga (1:0), Atletiko Madrid - Atletik Bilbao (3:0), Čelsi - Benfika (2:1) i Sevilja - Benfika (0:0, penalima 4:2).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC