• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajednica Superlige: Šta hoće Zvezda?

Zajednica superligaša odgovorila Zvezdi na prozivke zbog "slučaja Kruševac". "Što ste rekli može"?, kontrapitanje na adresu crveno-bijelih.

 Zajednica Superlige: Šta hoće Zvezda? Izvor: MONDO

Crvena zvezda je osula drvlje i kamenje na račun Zajednice superlige Srbije zbog, kako tvrdi, neregularnih uslova pod kojima je odigran meč u Kruševcu, ali su predstavnici Zajednice odbrusili beogradskom klubu da je pristao da igra!

"Crvena zvezda je prihvatila da igra noćnu utakmicu protiv Napretka. Iz Crvene zvezde su pismeno od nas tražili da u Kruševcu treniraju od 20 časova i pod reflektorima. Mi smo se saglasili, ali su crveno-bijeli na trening došli u 18 sati. Zašto su tako postupili, to samo oni znaju", izjavio je komesar za takmičenje Zajednice superligaša Branislav Delić listu "Sport".

Zvezda se žalila da osvjetljenje nije bilo dobro, da je na jednom strani terena bio potpuni mrak, a fudbaler Marko Blažić je dodao da se "lopta jedva vidjela".

Iz Zajednice i na to imaju spreman odgovor.

"Reflektori su testirani. I u petak i u subotu. Kažu da su imali snagu od 1.300 luksa (za normalne uslove je dovoljno i osvjetljenje od 1.000 luksa). Jedino nije bilo dobro osvjetljenje po uglovima stadiona. Ali, kako je bilo Napretku, tako je isto bilo i Zvezdi", kaže Delić.

On objašnjava da je glavni sudija Milenko Vukadinović, u skladu sa svojim ovlašćenjima, donio odluku da se utakmica odigra.

Saopštenje Zvezde prilično je iznerviralo ljude u Napretku, a prije svega njenog bivšeg igrača Dragišu Binića, koji je čak predložio crveno-bijelima da se odigra novi meč Napredak - Zvezda.

Bez obzira na ljutnju zvezdaša, eksperiment sa mobilnim reflektorima biće nastavljen. Vojvodina se već prijavila da ugosti Smederevce pod vještačkim svjetlom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC