• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Spasiću Zvezdu iz kriminalnih kandži

Predsjednik Crvene Zvezde Vladan Lukić kaže da je finansijsko stanje u klubu povoljnije,ali daleko od mirne budućnosti.

 Lukić: Spasiću Zvezdu iz kriminalnih kandži Izvor: MONDO

Nova uprava FK Crvena zvezda "obilježava" 100 dana na vlasti, a predsednik kluba Vladan Lukić poručio je da u Ljutice Bogdana više nema "kriminalnih grupa" i "oružanih formacija".

Podvlačeći crtu ispod, do sada urađenog, Lukić je u intervjuu za više beogradskih medija, rekao da je finansijsko stanje u Zvezdi "daleko povoljnije" od onog kako je bilo kada je nova uprava došla, ali i da se "ne može reći da je zagarantovana lepa budućnost".

"Ne zabijamo glavu u pijesak pred dugom koji smo nasljedili, a koji je bio blizu 30 miliona evra. Uvijek imamo opoziciju, oličenu u onima koji dolaze sa ulice i prave svakojake kombinacije s menadžerima, čiji je nekontrolisani broj najveći problem fudbalske Srbije. Takvih na 'Marakani' više nema. Nemamo više oružane formacije, ali ćemo se uvijek boriti za ugled i interes Crvene zvezde. Nismo došli tako što nas je iznjedrio kompromis političkih partija i moćnika. Znam da im najviše smeta što sam ja postao predsjednik i sa tim nikako ne mogu da se pomire. Ja sam samo vojnik Zvezde, koji je dobio povjerenje pravih zvezdaša da vodi klub. To je sadašnja snaga Zvezde, iako su pojedinci pokušali da budu iznad kluba", rekao je Lukić.

Kada je on izabran za predsednika Crvene zvezde dug je bio oko 23 miliona evra (to su bili zvanični podaci koje je iznijela prethodna uprava). Ipak, u Zvezdi još nisu spremni da kažu koliki je sada tačno dug. Lukić najavljuje da će "vrlo brzo iznijeti tačne podatke".

On tvrdi da nije ničija marioneta, pogotovo ne političara čija se imena vezuju uz sadašnju garnituru vlasti u Ljutice Bogdana.

"Ako sutra budem morao da odem, otići ću kao ja, a ne kao nečija opcija. Jer, naša jedina opcija je da istrgnemo Zvezdu iz kandži dubokog kriminala", kaže Lukić.

Upitan da li će otići iz kluba ako izostanu sportski uspjesi, odgovorio je:

"Nisam došao u Zvezdu da u njoj ostanem cijeli život. Da se vrati naša najveća legenda Dragan Džajić, ustupio bih mu mjesto, ali to nikada ne bih uradio kada su u pitanju Dragiša Binić i oni koje on predstavlja".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC