• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darka Lazovića baš neće Evropa!

Autor mondo.rs

Ima veliki potencijal, ali nikako da dobije priliku da ga pokaže na "velikoj sceni"...

 Darka Lazovića baš neće Evropa! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Protiv Bordoa je odigrao "utakmicu života", ali su Francuzi u poslednjim sekundama izborili prolaz u grupnu fazu Lige Evrope. Prošle sezone Crvena  zvezda zbog suspenzije nije dobila priliku da učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je uslovilo raspad šampionskog tima.

Darko Lazović sada ima potpisan predugovor sa Đenovom, međutim, kako stvari stoje, i naredne sezone neće igrati na međunarodnoj sceni! Bez obzira što su njegovi budući saigrači dva kola pre kraja na šestoj poziciji, koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, sa dva boda više od Sampdorije.

Sjajni vezista Crvene zvezde odigraće u nedelju poslednji meč za beogradski klub, posle čega se seli u Italiju. Na njegovu žalost, Đenovu je zadesila ista sudbina kao i crveno-bele prošlog leta.

Jedina je razlika što je klub iz poznate luke suspendovan od nacionalnog Fudbalskog saveza, dok je Zvezda kaznu dobila od UEFA.

Naime, FS Italije nije dao licencu Đenovi jer stadion Luiđi Feraris ne ispunjava potrebne standarde za utakmice u evropskim takmičenjima! Za razliku od četvrtog najtrofejnijeg kluba u Italiji, ako se računaju samo titule nacionalnog prvaka (kojih Đenova ima devet), gradski rival Sampdorija dobio je pravo izlaska u Evropu, pošto je prijavio da će biti domaćin na stadionu Sasuola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC