• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbori u FIFA nisu za Figov stomak

Autor mondo.rs

Slavni Portugalac odlučio da se povuče iz trke za predsednika Svetske fudbalske federacija.

Luis Figo je kao proslavljeni fudbaler imao veliku podršku u trci za predsednika FIFA, međutim, Portugalac je iznenada odlučio da se povuče!

Razoračan, izdao je saopštenje u kojem navodi da ponašanje pojedinih ljudi sa kojima je imao priliku da se susretne tokom predizborne kampanje jednostavno "nisu za njegov stomak".

"Svojim očima video sam predsednike nacionalnih saveza koji jedan dan aktuelno rukovodstvo FIFA porede sa đavolom, a onda, kada izađu na pozornicu iste te ljude porede sa Isusom Hristom. Nije da mi je neko pričao o tome, video sam svojim očima", naveo je zgroženi Figo u saopštenju dostavljenom agenciji AP.

"Ovi izbori stvoreni su, zapravo, da bi jedan čovek dobio apsolutnu moć, a ja ne želim da se složim sa tim i da budem deo toga. Nije organizovana nijedna javna rasprava na kojoj bi učestvovali svi kandidati... Verujem da ono što će se dogoditi 29. maja u Cirihu nije epilog normalnog izbornog procesa i zato sam odlučio da se povučem", dodao je Figo između ostalog.

Portugalac je drugi od četvorice kandidata koji je odlučio da se povuče, pošto je pre njega isto učinio predsednik FS Holandije, Mihael van Prag. U trci su ostali aktuelni predsednik Josep Blater i jordanski princ Ali Bin Al Husein.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC