• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmanović: Hleb, Pogrebnjak, ja... Titula!

"Štutgart ima veliki broj kvalitetnih igrača, među kojima su Hleb, Leman i Pogrebnjak. Želim da osvojim titulu u Bundesligi", kaže novi "švaba".

 Kuzmanović: Hleb, Pogrebnjak, ja... Titula!  Izvor: MONDO

Fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović objasnio je u srijedu da je otišao iz Fiorentine u Štutgart, jer mu je bilo potrebno novo iskustvo u karijeri i da je oduvek želio da igra u Bundesligi.

"Pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona ljudi iz uprave Fiorentine su me pitali da li želim da ostanem ili da idem. Rekao sam im da me prodaju i prelazak u Štutgart je korak naprijed u mojoj karijeri. Bilo mi je potrebno novo iskustvo, a oduvijek sam želio da igram u Bundesligi", rekao je Kuzmanović za sajt Fiorentine.

Kuzmanović je u Fiorentinu došao u januaru 2007. iz švajcarskog Bazela, a za italijansku ekipu odigrao je 70 prvenstvenih utakmica i postigao tri gola.

"U Firenci sam proveo lijepe dvije i po godine i igrao sam redovno. Onda se odjednom nešto promijenilo, ni sam ne znam šta", kazao je on.

Fiorentina je u ljetnjem prelaznom roku angažovala Kristijana Zanetija, koji igra na poziciji veznog igrača, kao i Kuzmanović.

Reprezentativac Srbije ocijenio je da će se njegova nova ekipa, Štutgart, u njemačkom prvenstvu boriti za titulu.

"Štutgart ima veliki broj kvalitetnih igrača, među kojima su Aleksandar Hleb, Jens Leman i Pavel Pogrebnjak. Želim da osvojim titulu u Bundesligi. U Fiorentini je to bilo nemoguće, ali moja nova ekipa ima šampionski potencijal", zaključio je Kuzmanović, za kojeg je Štutgart morao da plati osam miliona evra italijanskom klubu.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC