• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gospoda iz Beograda i bulumenta iz Vojvodine"

Autor mondo.rs

Donji Srem ogorčen posle utakmice sa Spartakom izdao još jedno saopštenje, nazvavši ga "poslednjim". "Gospoda iz Beograda postavila svoje poslušnike zarad mrvica..."

 "Gospoda iz Beograda i bulumenta iz Vojvodine" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

"Ovo je poslednje saopštenje koje će Donji Srem objaviti u vezi utakmice sa Spartakom", piše na početku saopštenja koje u petak osvanulo na sajtu Donjeg Srema.

Klub iz Pećinaca danima grmi zbog suđenja na utakmici sa Spartakom (2:3), kada je nakon poraza postalo definitivno jasno da će na kraju sezone napustiti Superligu.

Zbog svega toga, Donji Srem se vrlo oštro oglasio i u petak.

Saopštenje prenosimo u celini.

"Saopštenje objavljujemo izazvani ponižavanjem i vređanjem dostojanstva našeg kluba koje se nastavlja sramotnom izjavom gospodina Mrakića, pulena gospode iz Beograda koji su postavili i rukovodstvo FS Vojvodine na čelu sa gospodinom Draganom Simovićem i sada upravljaju iz Beograda kompletnim vojvođanskim fudbalom.

Gospoda Simović, Santrač i ostala bulumenta imaju zadatak da ruše predsednika FSS, Tomislava Karadžića sa funkcije, a za uzvrat dobijaju mrvice u vidu funkcija u vojvođanskom savezu, koji su sami obezvredili i u vidu spašavanja kluba od ispadanja iz Superlige.

Mi, u Donjem Sremu, ne plašimo se da kažemo šta mislimo, iako smo bili podvrgnuti pretnjama u vezi promena delegata u Skupštini FS Vojvodine.

Ne plašimo se, jer od fudbala ništa nismo uzeli, nego samo dali svoje zdravlje i novac za razliku od gore navedene gospode. Da se vratimo na čudesnog gospodina Mrakića, koji je uspeo izjavom o kriminalnom suđenju Novice Anđelovskog da obesmisli besmisleno.

Cela fudbalska javnost komentariše tendenciozno suđenje sudije Anđelovskog tokom svih stotinak minuta, pa i nepravedno dosuđene penale od kojih se i sam Simović stideo, u korist Spartaka, na štetu Donjeg Srema.

Zbog ljudi koji na ovakav način doživljavaju fudbal i sport uopšte, podižemo glas i molimo sportsku javnost i ljude koji vole sport da nam pomognu u borbi protiv takvih", stoji u "poslednjem" saopštenju Donjeg Srema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC