• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić ostao bez golmana Brkića

Željko Brkić nije uspio da se oporavi od povrede koju je zadobio na treningu Vojvodine i zbog koje nije branio prošlog vikenda protiv Čukaričkog.

 Antić ostao bez golmana Brkića  Izvor: MONDO

Reprezentativni golman ušinuo je vrat tada i zbog toga je u srijedu morao da se povuče sa priprema reprezentacije Srbije za meč sa Francuskom 9. septembra u 21 čas na stadionu Crvene zvezde.

Selektor Radomir Antić u dogovoru sa ostalim članovim stručnog štaba odlučio je da naknadno ne poziva trećeg golmana, tako da će u kombinaciji za tim protiv Francuza biti samo Vladimir Stojković i Vladimir Dišljenković.

Brkić je došao u Kovilovo sa povredom vrata, ali nadom da bi bol mogao da nestane. Međutim, poslije pregleda magnetnom rezonancom ustanovljeno je da se to neće dogoditi do utakmice sa Francuskom, pa će golman Vojvodine rehabilitaciju nastaviti u Novom Sadu.

Željko Brkić rođen je 9. jula 1986. godine u Novom Sadu, a u karijeri je branio samo za Vojvodinu. Sada je seniorski reprezentativac, a taj status dobrim dijelom zaradio je odličnim odbranama na golu mlade reprezentacije Srbije, za koju je nastupio 12 puta.

Osim Brkića, svi igrači koje je Antić pozvao za presudni meč na putu ka SP 2010. godine u Južnoj Africi, raspoloženi su i orni.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC