• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan uz Toleta: Sad je naš delegat!

Autor mondo.rs

Crno-beli otvoreno stali na stranu Tomislava Karadžića pošto nisu uvereni da je odluka FSV od petka pravno valjana, kao i zbog mišljenja da je reč o klubaštvu.

 Partizan uz Toleta: Sad je naš delegat! Izvor: MN PRESS

Ko je pomislio da će se strasti na fudbalskoj sceni u Srbiji smiriti u nedelju kada se spusti zavesa na terenima širom zemlje, prevario se!

Kraj proleća i početak leta biće vrlo, vrlo zanimljivi i po svemu sudeći odlučujući za neka ključna pitanja u Fudbalskom savezu Srbije. Na terenu će se za manje od 24 sata sve završiti, ali onda sledi borba za pozcije i to one glavne u FSS.

Na poslednja dešavanja u FS Vojvodina nisu odmah odreagovali u Humskoj. Reakcija je usledila dan kasnije. Šampion iz Srbije nije zakasnio na front.

Na reaktivirano ratište, na kojem se s jedne strane nalazi Tomsilav Karadžić, a sa druge opozicija okupljena uglavnom oko Crvene zvezde, odlučio se da prikloni strani predsednika FSS.

Fudbalski klub Partizan postavio je u subotu pitanje da li je Fudbalski savez Vojvodine na ispravan način smenio Tomislava Karadžića kao svog člana u Skupštini FS Srbije, poručivši da će on zadržati mesto delegata kao predstavnik crno-belih u FSS.


"Nije nam poznato da li je odluka FSV pravno valjana i da li je poštovana neophodna procedura. Nezavisno od toga, ističemo da će Tomislav Karadžić imati mesto u Skupštini FSS kao predstavnik FK Partizan, čiji je predsednik bio 2007. i 2008. godine", navodi se u saopštenju crno-belih koje je potpisao potpredsednik Milorad Vučelić.

Iz Partizana poručuju da bi o radu FSS i predsednika Karadžića trebalo rasporavljati na osnovu činjenica i objektivne analize, bez "klubaštva" i ličnog pristupa.

"Nevezano od te rasprave, smatramo apsolutno neprihvatljivim da se uskraćuje članstvo u Skupštini FSS predsedniku te organizacije, višedecenijskom fudbalskom radniku i članu fudbalske organizacije. Takav čin može samo da govori da njegovi autori objektivnu i demokratsku raspravu o stanju u fudbalskoj organizaciji žele da izbegnu", zaključuju iz Humske 1.

Na potezu je sada druga strana...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC