• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac IZRAZITI favorit protiv Partizana!

Autor mondo.rs

Šta tek reći za Jagodinu, Napredak, Spartak. U Nišu se čeka "iks". Šta kvote na kladionicama govore o stanju u našoj Superligi?

Fudbaleri Borca iz Čačka samo su jednom u svojoj istoriji, a 28 puta sastajali su se sa Partizanom u prvenstvu, uspeli da pobede crno-bele.

Doživeli su 24 poraza.

Ipak, kladionice ih danas pred poslednje, 30. kolo proglašavaju za apsolutnog favorita u meču sa šampionom, iako se "zebre" bore za opstanak! Da, tako razmišljaju "bukmejkeri" kada je srpska Superliga u pitanju i to nije slučajno, a to potvrđuju i kvote na ostala četiri tima koji jure opstanak!

Dakle, kvota na pobedu Borca nad Partizanom, koji ima 38 bodova više na tabeli, iznosi 1.75. Nerešeno se ceni na 3.75, a pobeda crno-belih, 22. u 30 kola, na 3.20.

Ali, ako ste mislili da je Borac izraziti favorit i da je sve osim keca u Čačku iznenađenje, šta tek reći na procene OFK Beograda u Jagodini, protiv tima koji nije pobedio NIKOGA u prethodnih osam kola, tačnije osvojio samo dva od moguća 24 boda u tom periodu!

Kec na Jagodinu je – 1.10, manje nego kada Barselona igra sa Kordobom na svom stadionu. Nerešeno u Jagodini ceni se na 5.25, a dvojka je velikih 11.

Tek nešto manji favorit od Jagodine protiv OFK Beograda je Napredak, koji u Kruševcu dočekuje Rad – ekipu koja je beležila fantastične rezultate ove sezone, vezala sedam pobeda kod kuće u prolećnom delu, sve do prošlog kola kada je dočekala davljenika Spartak i – izgubila na svom stadionu!

Prisetimo se kako su pojedini klubovi počeli da dižu formu u finišu prvenstva: OVO NIJE PRIČA O NAMEŠTANJU U NAŠEM FUDBALU

Kec na "čarapane" iznosi 1,20, iako je u devet prethodnih mečeva ova dva kluba u Kruševcu domaćin pobedio samo – četiri puta. "Iks" pod Bagdalom je 5,00, a dvojka 9,00.

Čini se da je kladionicama najteže bilo da formiraju kvote na duel Spartaka i Čukaričkog, jer je u Suboticu krenuo novi osvajač Kupa, ekipa koja je doživela jedan poraza u 16 takmičarskih utakmica ovog proleća, tim koji igra moderan fudbal i koji ne respektuje preterano ni "večite", a kamoli lošije od sebe, ali...

Ekipu Čukaričkog na sveru očekuje odjednom probuđeni tim Spartaka, koji je imao dve pobede u DVADESET kola, seriju od sedam kola bez postignutog gola i osvojenog boda od 21 mogućeg, a onda – 3:2 protiv Donjeg Srema s penala u 93. minutu i pomenutih 0:1 protiv Rada na Banjici, čime su "golubovi" postali jedini klub koji nije izgubio na tom stadionu u 2015. godini.

Sa šest bodova iz dva kola, Spartak je ipak favorit protiv Čuke: kec je...

...1.55! Nerešeno 3,65, dvojka 5,50.

I, na kraju, stižemo do fudbalera Voždovca, kojima i bod garantuje opstanak pred put na "Čair" na duel sa sjajnim Radničkim u poslednje vreme, klubom koji je jesen završio ispod crte, ali koji je odigrao proleće kao u najslavnija vremena.

S obzirom na to da je i remi dovoljan gostima, povezano ili ne, "bukmejkeri" procenili su da u meču Radnički – Voždovac nema izrazitog favorita, kec su procenili na 3,90, dvojku na 3,00, a iks – 1,90!

S tim da je ta kvota u padu kako se približava početak utakmica u 17 časova.

Iz lige su od ranije ispali Donji Srem i Radnički 1923, tako da se pet klubova bori da ne završi na 14. mestu koje vodi u baraž za opstanak, tj. na dvomeč sa trećeplasiranim timom Prve lige Srbije.

TABELA: Partizan 70, Crvena zvezda 61, Čukarički 57, Vojvodina 49, Novi Pazar 44, Mladost 40, Rad 40, OFK Beograd 39, Radnički Niš 36, Voždovac 33, Borac 32, Jagodina 32, Napredak 31, Spartak 31, Donji Srem 26, Radnički Kragujevac 19.

Anketa

Ko će završiti ispod crte?

  • Borac

    16.67% (1)

  • Spartak

    33.33% (2)

  • Voždovac

    0% (0)

  • Napredak

    50% (3)

  • Jagodina

    0% (0)

Ko će završiti ispod crte?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC