• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksić: Specijalci Mažić, Glođović i Vujović!

Autor mondo.rs

Predsednik Donjeg Srema tvrdi "da FSS, kad hoće da bude regularno, šalje Mažića i Glođovića", a da recimo "Vujović sudi nameštene utakmice".

 Aleksić: Specijalci Mažić, Glođović i Vujović! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Da sam imao 50.000 evra da potplatim sudije, Donji Srem bi danas možda bio superligaš, tvrdi predsednik tog kluba Milan Aleksić u razgovoru za "Informer".

Biznismen iz Pećinaca dodao je da je "poslednjih pet kola Superlige izrežirano" i da je "po svaku cenu morao da opstane Spartak".

Subotičani su tri kola pre kraja u jednom od najkontroverznijih utakmica sezone pobedili Donji Srem kod kuće rezultatom 3:2, uz dva dosuđena penala, od kojih je drugi "sviran" u 93. minutu, dva minuta nakon što su gosti izjednačili na 2:2.

Arbitar na tom susretu bio je Novica Anđelovski.

"Da sam imao 50.000 evra da platim sudije, možda bismo i ostali u Superligi, ali nisam. Morao sam da isplatim plate igračima, koji će dobiti svoj novac 'u dinar'. Dokle više da zatvaramo oči? Svi znamo da se na mečeve gde se sprečava nešto sumnjivo šalju Milorad Mažić i Vlado Glođović, kao što je bio slučaj prošlog vikenda u Kruševcu", rekao je Aleksić i dodao:

"Tamo gde se namešta šalju se Majo Vujović i ostali", optužio je Aleksić i sudijsku organizaciju FSS i same sudije, u intervjuu za "Informer".

Istakao je i...

"Cela liga je nameštena. U poslednjih pet kola sve su utakmice bile režirane".

Za kraj, rekao je:

"Mi smo ispali iz lige svojom krivicom, neke poteze smo vukli pogrešno. Igraćemo drugu ligu i nije smak sveta, vratićemo se za godinu dana. Međutim, nećemo da zatvaramo oči na krađu koja nam se dogodila protiv Spartaka tri kola pre kraja. Protiv sudije Anđelovskog podneli smo i krivičnu prijavu".

Aleksić je rekao da je i pre odlaska u Suboticu imao informacije da će meč biti sumnjiv i da je to znao i komesar za bezbednost FSS Milivoj Mirkov.

"Komesar za bezbednost Mirkov dobio je upozorenje iz UEFA za naš meč. Nemoguće je da mi budemo autsajderi protiv Spartaka, da kvota na nas bude 7.50. Pa protiv Mančester junajteda bismo imali veće šanse. Spartak je odigrao možda jednu poštenu utakmicu u celoj polusezoni i apsolutno nije zaslužio da ostane u ligi", tvrdi Aleksić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC