• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Džajo, ne damo te!

Zvezda stala u odbranu Džajića i traži da mu se obezbijedi fer sudski postupak. "Džajić nije oštetio Zvezdu ni za cent", poruka crveno-bijelih.

 ZVEZDA: Džajo, ne damo te! Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo je stao u odbranu svoje najveće legende i bivšeg predsjednika Dragana Džajića, ocjenjujući da se protiv njega pokreće nova kampanja.

"Ustav Republike Srbije garantuje da je svaki građanin nevin dok nadležni sud ne presudi drugačije. U slučaju Dragana Džajića Ustav se gazi dvije godine. Od trenutka kada je protivzakonito slikan sa lisicama na rukama proglašava se lopovom i kriminalcem i unapred osuđuje. Ni dvije godine blaćenja nije bilo dovoljno da se narod ubijedi da mu ne skandira ime. Ljudi znaju ko je Džajić i šta je dao srpskom sportu. Da podsjetimo, za dvije godine protiv Dragana Džajića nije podignuta ni optužnica", ističe se u saopštenju Zvezde.

Džajić je priveden 5. februara 2008. godine zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama sa transferima nekolicine bivših igrača Zvezde i u pritvoru je bio pet mjeseci.

FK Zvezda je zatražio od javnosti da "pokaže poštovanje prema onome što je Dragan Džajić uradio za Srbiju i da mu omogući da u fer i poštenom postupku, bez pritisaka sa strane i osuđivanja unapred, dokaže svoju nevinost".

"To je pravo svakog građanina Srbije a pogotovu Dragana Džajića, koji je zadužio ovu zemlju",
poruka je iz Ljutice Bogdana.

U saopštenju se ističe da Džajić "nije oštetio Zvezdu ni za jedan cent", niti klub ima bilo kakvih potraživanja prema njemu.

"Našem klubu je samo donosio, između ostalog i titule evropskog i svjetskog prvaka. Zato ćemo uvijek stati iza Dragana Džajića kao i iza svake legende našeg kluba",
dodaje se u saopštenju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC