• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bambija nema na listi igrača za LŠ

Zoran Tošić, prema mišljenju menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona, nije među 35 najvalitetnijih igrača koje ima na raspolaganju!?

 Bambija nema na listi igrača za LŠ Izvor: MONDO

Ferguson je u petak predao spisak igrača koje je licencirao za nastupe u Ligi šampiona i među njima nema Bambija, koji je na "Old Traford" stigao prošle zime iz Partizana za oko osam miliona evra.

To znači da će Tošić, kojeg je ova vijest sačekala na pripremama reprezentacije Srbije za duel sa Francuskom u sklopu kvalifikacija za SP 2010. godine, moći da igra samo u Premijer ligi, FA i Liga kupu Engleske. Od januara ove godine, Tošić je zabilježio samo tri nastupa za prvi tim šampiona Engleske, a rijetko kada bio je zamjena.

Ovog ljeta za Tošića je bio zainteresovan Olimpijakos, koji ga je želio na pozajmicu, ali je Mančester to odbio i tada se vjerovalo da će brzonogi krilni napadač konačno dobiti priliku da veže nekoliko nastupa u prvom timu.

U prilog tome išle su i dobre igre Tošića na turneji Mančester junajteda po dalekom Istoku ovog ljeta.

Prije Tošića, na u fokusu Aleksa Fergusona su: Van der Sar, Nevil, Evra, Hargrivs, Ferdinand, Braun, Oven, Berbatov, Runi, Gigs, Foster, Park, Vidić, Kerik, Nani, Skols, Fabio, Rafael, O'Šej, Flečer, Valensija, Obertan, Makeda, Gibson, Kuščak, Anderson, Velbek, Dž. Evans, K. Evans, Hevson, Grej, Kathart, Siler, Čester i Amos.

Pretpostavljamo da za posljednju sedmoricu niste čuli, ali oni su redom porijeklom iz Velike Britanije i na spisku su najviše zbog toga što je UEFA uvela pravilo da svaki tim mora da ima određen broj fudbalera koji je porijeklom iz zemlje iz koje dolazi klub, plus dodatni broj fudbalera koji je ponikao u mlađim kategorijama tog kluba.

To bi moglo da bude objašnjenje za to što, u ovom trenutku, Tošića nema među 35 fudbalera Junajteda.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC