• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoze Murinjo u elementu - "sahranio" rivale! VIDEO

Autor mondo.rs

Trener Čelsija Žoze Murinjo održao duhovit govor na proslavi titule šampiona Engleske. Pogledajte kako je prozvao Mančester junajted, Mančester siti i Arsenal!

Navijačima Mančester junajteda, Mančester sitija i Arsenala sa manjkom smisla za humor ovo se sigurno neće dopasti!

Žoze Murinjo je na svečanoj večeri Čelsija povodom osvajanja šampionske titule za sezonu 2014/15. bio potpuno u svom elementu!

Održao je duhovit govor, sa grafičkim prikazom igara rivala.

"Moram da vam ispričam jednu bajku...", počeo je Murinjo.

Prvo je govorio o Mančester junajtedu: "Najpre vidite uobičajen fudbalski teren sa dva gola. Ali, imamo tim koji je želeo da igra bez golova. Taj tim je imao posed lopte, lopta je išla od noge do noge... Ali, nije bilo golova. Pitali su od FIFA da igraju ovako, ali su odbijeni i rečeno im je da posed lopte ne dobija utakmice i da stoga ne mogu da budu šampioni".



Bila je ovo aluzija na meč Čelsija i Mančester junajteda, koji je londonski tim dobio 1:0, iako je Junajted imao gotovo 80 odsto vremena loptu u svom posedu.

Potom se osvrnuo na Mančester siti: "Imamo još jedan tim, manje radikalan. On je tražio da igra samo na jedan gol. I taj tim je bio fantastičan. Davao je mnogo golova, sa svih pozicija, ali nikada nisu primili gol, jer nije bilo drugog gola. FIFA im je rekla da, nažalost, ne mogu da budu šampioni, jer je fudbal igra na dva gola".



Pa Arsenal: "Imamo i treći tim, koji je bio blizu, baš blizu. Pristao je da igra na dva gola. Davali su golove, ali ih i primali. Bili su fantastični, davali su lepe golove. Bili su blizu cilja. Ali, tražili su od FIFA da igraju samo od januara do aprila. FIFA im je rekla: 'Nema šanse. Morate da igrate od avgusta do maja'".



Na kraju Čelsi: "Ovaj tim je želeo da igra po uobičajenim pravilima. Znali su da bi pobeđivali treba dati jedan gol više od rivala. Kako to postići? Davati golove ili ne primati. I to su radili u oba pravca. Igrali su od avgusta do maja... a ponekad bi parkirali i autobus".

Kraj ove priče je jednostavan, kada se Murinjo uozibiljio: "Moramo da verujemo da su naučili lekciju i sledeće sezone biće mnogo teže za nas. Imoramo da budemo spremni na to".

Pogledajte

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC