• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloš Krasić: Partizan?

Autor mondo.rs

"Čuo sam da postoji takva mogućnost", kaže bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić.

 Miloš Krasić: Partizan? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Miloš Krasić u Partizanu?

Povratak bivšeg reprezentativca u 31. godini u srpski fudbal nije nemoguć, pišu "Večernje novosti", koje su i kontaktirale Krasića.

Konkretno, fudbaler Fenerbahčea koji se oporavlja od povrede, upitan je da prokomentariše mogućnost koja se prvobitno pojavila još prošle zime – dolazak u Partizan.

"Da, nije mi ta priča nepoznata. Čuo sam da postoji takva mogućnost, ali za sada nije bilo nikakvih kontakata sa čelnicima Partizana. Bilo bi jako neozbiljno da pričam o tome šta bi bilo kad bi bilo, pošto nije bilo razgovora na tu temu", rekao je Krasić za "Novosti".

Kada je u pitanju status nekadašnjeg reprezentativca Srbije u Fenerbahčeu, to je svakako nešto što ostavlja značajan prostor za manevar.

"Ništa se nije promenilo. Uskoro se očekuju neka dešavanja u klubu, doći će novi trener, posle čega će biti jasnije šta može da se očekuje. Tu sam za sada, nadam se da će konačno da mi svane i da ću doći do rešenja kojim bih se vratio na teren i pokazao da nisam zaboravio da igram fudbal".

Pre nešto više od mesec dana Krasić se povredio na treningu. U prvi mah se posumnjalo na lom noge, ali je na sreću povreda bila lakše prirode.

"Upravo sam došao sa terapije. Privodim ih kraju, oporavak ide prema planu, pa bi za deset dana trebalo da uđem u normalan trenažni proces. Želim da početak nove sezone dočekam maksimalno spreman", zaključio je Krasić.

Krasić je u Feneru od 2012. godine, ali su ga posle dva meča u žuto-plavom stigle povrede, zbog kojih je uglavnom nastupao za "B" tim, pa bio pozajmljen i francuskoj Bastiji. Plavokosi fudbaler od jesenas trenira sa mladim timom vicešampiona Turske i čeka...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC