• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Politika": Interpol sumnja u regularnost JSL!

Autor mondo.rs

Beogradski dnevni list "Politika" objavio je nezvanična saznanja da je pod lupom Interpola pet utakmica prolećnog dela fudbalskog šampionata Srbije. Nije poznato o kojim je utakmicama reč.

 "Politika": Interpol sumnja u regularnost JSL! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije će u ponedeljak, 1. juna na dnevnom redu svog Izvršnog odbora imati i ovu tačku: "Povezanost određenih klupskih rukovodilaca sa kladionicama, prema podacima dobijenim od UEFA".

U sličnom kontekstu je i vest koju je objavio beogradski dnevni list "Politika", a reč je o saznanjima da Interpol i Evropol ozbiljno sumnjaju u poštenje i regulranost Superlige Srbije!

Prema saznanjima "Politike", pod lupom Interpola je PET utakmica prolećnog dela fudbalskog šampionata Srbije, a isti izvor navodi i neimenovane "pouzdane izvore" da su "sumnjive utakmice odigrane u poslednja tri kola šampionata".

Koje utakmice su sumnjive - nije poznato, za sada.

List dodaje da će komesar za bezbednost FSS Milivoje Mirkov u ponedeljak na sednici Izvršnog odbora podneti izveštaj o regularnosti fudbalskog takmičenja za sezonu 2014/15.

"Jesu li to podaci kojima predsednik FSS Tomislav Karadžić javno 'maše' kako bi zaplašio funkcionere pojedinih klubova, koji mu mesecima predstavljaju smetnju u njegovoj dugogodišnjoj vladavini? Ako jesu, onda bi u Srbiji mogla da se očekuju i prva hapšenja", zaključuje "Politika".

Isti list navodi i da Karadžić i njegov prvi saradnik, generalni sekretar FSS Zoran Laković "još ne znaju konačan rasplet, jer se poverljiva dokumenta sa sumnjivim utakmicama nalaze kod komesara Mirkova, koji ulaže ogromne napore i javno upire prstom prema gorućem problemu našeg fudbala".

Najglasniji u protestu bio je Fudbalski klub Donji Srem, koji je posle poraza od subotičkog Spartaka (2:3) u jednoj od odlučujućih utakmica, optužio mnoge u vrhu srpskog fudbala za neregulranost.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC