• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha: Vreme je, otplatio sam dug prema Sampdoriji

Autor mondo.rs

Ako je i bilo dileme, posle ovog obraćanja javnosti više je nema – Siniša Mihajlović nedosmisleno je najavio odlazak sa "Luiđi Ferarisa".

Kao igrač – četiri sezone.

Kao trener – nepune dve.

Drugi put u životu, Siniša Mihajlović oprostio se od "Luiđi Ferarisa". Prvo je 1998. godine prešao iz Sampdorije u Lacio i postao prvak Italije, a gde će ove 2015. godine posle razlaza sa Sampom i da li će i kao trener osvojiti "skudeto", saznaćemo uskoro.

Za sada, poznato je da Mihajlović neće biti trener kluba iz Đenove naredne sezone, a da li će je ostaviti na pozicijama koje vode u kvalifikacije za Ligu Evrope saznaćemo u nedelju uveče, kada bude odigrano poslednje kolo Serije A za ovu sezonu, ali i kada bude poznato da li će najveći rival, Đenova, ispuniti uslove za UEFA licencu naredne sezone.

"Ovo će uvek biti moj dom, ali mislim da sam isplatio svoj dug prema klubu", rekao je Mihajlović danas, pre utakmice sa Parmom (nedelja, 18.45).

O tome da li će rival Đenova igrati Evropu ili će to pravo ipak pripasti njegovom klubu, rekao je...

"Ja sam, pre svega, čovek fudbala i zato kažem da je Đenova prema plasmanu na tabeli zaslužila da ide u Evropu. Ako ne budu otišli, onda je Sampdorija prva sledeća koja je to zaslužila i zbog toga nam je potreban dobar rezultat u nedelju".

Miha je potom dodao...

"Znam odakle dolazim i znam da sam uvek bio bolji od svojih prethodnika u klubovima u kojima sam radio, a da su oni posle mene imali lošije rezultate. To kaže statistika, ne ja. Tako da... Moja budućnost? Vratiću se kući u Rim, potom otputovati u Beograd da se javim majci i bratancima", ostao je nedorečen Mihajlović, izbegavajući da kaže ime sledećeg kluba, iako se uveliko piše o njemu kao treneru Napolija.

"Ako se osvrnemo na sve što sam uradio u poslednjih 18 meseci, mislim da navijači Sampdorije nemaju razloga da budu nezadovoljni".

Mihu su pitali i da prokomentariše mogućnost da ga zameni aktuelni trener Empolija Mauricio Sari.

"Klub će odlučiti koga će dovesti kada ja odem. Mogu da dam savet i mišljenje, ali poslednja je na ljudima iz kluba. Sari se potvrdio kao jako dobar trener i uradio je sjajne stvari sa Empolijem, ali vi novinari ste uveliko povezali veliki broj ljudi sa klupom Sampdorije, tako da...", rekao je Mihajlović na kraju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC