• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou u Milanovcu, Metalac pred Superligom!

Autor mondo.rs

Đenić, Ndiaje i Trajković biće najzaslužniji za ispadanje Napretka iz Superlige, ako ne bude velikog preokreta u sredu.

 Šou u Milanovcu, Metalac pred Superligom! Izvor: MN PRESS

Dejan Đenić, Ibrahima Ndiaje i Nemanja Trajković.

To su glavni akteri prve baraž utakmice za plasman u, tj. opstanak u Superligi za sezonu 2015/16.

U Gornjem Milanovcu: Metalac – Napredak 3:1 (2:1), revanš je u sredu u Kruševcu!

Đenić je postigao dva gola u periodu od 18. do 33. minuta, za brzih 2:0, posle čega je Ndiaje smanjio na 2:1 već u 34. minutu, ali se i debelo obrukao kada je promašio prazan gol koji će, s ozbirom na sve što se dogodilo u 93. minutu, možda skupo, skupo koštati Kruševljane.

Nenad Vanić, trener Napretka:


"Iluzorno bi bilo da nisam zadovoljan posle pobede od 3:1. Igrači Metalca su ostavili srce na terenu i pokazali visok kvalitet. Isto važi i za fudbalere Napretka, izvanredna partija u kojoj je Srbija mogla da uživa. Ništa nije gotovo, pred nama je revanš u Kruševcu. Napredak će nas svim silama napasti pred svojom publikom, a na nama je da se odužimo našim navijačima i da izborimo plasman".

To nije bila jedina glupost koju su "čarapani", koje je šok terapijom prošle nedelje preuzeo Ljubiša Stamenković, napravili ove subote uveče. Naime, kada je već sve bilo skoro gotovo, u poslednjem minutu utakmice, Nemanja Mladenović je povukao kontru, ušao u kazneni prostor gostiju, dao sebi for skor ukoso odakle bi bio potpuno bezopasan, ali ga je potpuno nepotrebno srušio imenjak Trajković, a naš najbolji sudija Milorad Mažić drugi put, s pravom, pokazao na belu tačku.

Oba puta pred golmanom Napretka, koji kako u duelu sa Denićem u 18. minutu nije imao šanse ni oči u oči sa rezervistom Goranom Brkićem – 3:1 i poslednji zvižduk Mažića, za oduševljenje nekoliko hiljada navijača trećeplasiranog tima u Prvoj ligi Srbije ove sezone.

Fudbaleri Napretka moraće u sredu na svom Stadionu "Mladost" da pobede Metalac iz Gornjeg Milanovca bar rezultatom 2:0, da drugi put od 2010. godine ne bi ispali iz Superlige!

Napredak i Metalac igrali su zajedno u Superligi samo u sezoni 2009/10, u kojoj su Milanovčani debitovali u eliti i bili deveti, a Kruševljani ispali. Metalac je ispao u sezoni 2011/12, a Napredak se sledeće sezone, 2012/13 kao pobednik PLS vratio u Superligu u kojoj je prošle sezone bio deveti, ove 14.

Ima li snage "Piskavac" za preokret pod Bagdalom? Saznaćemo u sredu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC