• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Živković: Verujem da će nam se vratiti

Autor mondo.rs

Najistaknutiji pojedinac U-20 selekcije Srbije teško se miri sa porazom od Urugvaja na "Mundijalitu".

Andrija Živković demonstrirao je raskošan talenat na startu omladinskog Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

Bio je neuhvatljiv na desnom boku, zalamao u sredinu, driblao po dvojicu-trojicu čuvara, nekoliko puta opasno šutirao, na kraju malo i preterao sa soliranjem, kada su "orlići" već počeli stihijski da traže izjednačujući gol.

Ništa nije vredelo. Urugvaj je slavio pobedu rezultatom 1:0, iskoristivši jednu od dve šanse na utakmici D grupe u Danedinu.

"Sve ste videli. Teško je kad se utakmica izgubi na ovakav način, ali moramo da naučimo da živimo sa tim", rekao je Živković, a preneo zvanični sajt FSS.

"Sve je bilo na našoj strani. Dominirali smo, stvarali šanse, igrali onako kako smo zamislili, ali lopta nije htela u mrežu. Verujem da će nam se vratiti u narednim utakmicama", naglasio je ofanzivni "vezista" Partizana.

Kapiten Predrag Rajković u 14. minutu je maestralno ukrotio pokušaj glavom Gastona Pereira, ali u 57. minutu nije mogao ništa da učini, kada je taj urugvajski napadač izbegao ofsajd zamku i našao se "oči u oči" sa golmanom Crvene zvezde.

"Teško nam je... Nije trebalo da izgubimo, ali Urugvaj je bio ozbiljan protivnik u svakom pogledu", rekao je Rajković i dodao:

"Uopšte nismo imali sreće i to je to".

Saša Zdjelar veruje da će ekipa imati snage da se sa podjednakim žarom suprotstavi selekciji Malija u sredu od 9.00 po centralnoevropskom vremenu.

"Nema šta da se kaže posle ovakvog poraza. Nadigrali smo Urugvaj, ali fudbal je nepredvidiv. Moramo brzo da zaboravimo ovu utakmicu i da se okrenemo Maliju..."

"I dalje je sve u našim rukama, jedan poraz ne mora ništa da znači", poručio je jedan od dvojice "ofkovaca" u startnoj postavi reprezentacije na nedeljnom meču.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC