• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madervel – Rendžers završeno PESNICAMA!

Autor mondo.rs

Nemile scene po završetku baraža za plasman u Premijer ligu Škotske.

Fudbaleri Madervela, pretposlednji u Premijer ligi Škotske ove sezone, deklasirali su slavni Glazgov Rendžers u dva meča baraža za plasman u elitu naredne sezone, ukupnim rezultatom 6:1.

Međutim, to nije bilo sve...

Revanš na "Fir Parku" završen je tučom fudbalera dva kluba, ali i umalo masovnim sukobom navijača dva kluba.

Kada je sudija odsvirao kraj, igrač Madervela Li Edvin pritrčao je do Bilela Mošnija iz Rendžersa i odgurnuo ga s leđa, posle čega je Tunižanin reagovao u kik-bokserskom stilu – šutnuo je Edvina u zadnjicu i onda ga pogodio pesnicom pravo u bradu, nokaut!

U međuvremenu, umešali su se i igrači i članovi stručnih štabova dva kluba, a na terenu je bilo i navijača Madervela, pa je nastala opšta pometnja, u kojoj je Mošni i primio i zadao još poneki udarac, ušao je u klinč sa Frejzerom Kerom iz domaćeg tima, tek škotska policija posle svega objavila je da je pokrenula istragu i da će uskoro kazniti vinovnike.

Sudija Krejg Tompson podelio je svoj trojici crvene kartone, ali teško da će se Mošni previše uzbuditi zbog toga, posle izjave njegovog menadžera Stjuarta Mekola. Upitan da prokomentariše događaje, Mekol je rekao da je Mošnijevo ponašanje neprihvatljivo, iako je bio prvi napadnut.

"Ako je udario čoveka pesnicom, onda je to veliko nepoštovanje. Mogu sa sigurnošću da kažem da on neće biti u klubu naredne sezone. Ističe mu ugovor...", rekao je Mekol.

Menadžer Madervela Jan Baraklou nije bio toliko strog prema svojim igračima.

"Bio je to izliv emocija koji je otišao predaleko, da tako kažemo. To ne treba škotskom fudbalu. Postojala su dva tima koja su se borila do kraja 180 minuta i dala sve što imaju, a onda su jedna ili dve osobe to pokušale da unište, velika sramota".


Na kraju, krvavog lica, Edvin je ispričao da je odgurnuo Mošnija zato što je prišao da mu džentlmenski čestita i pruži ruku, ali je Tunižanin to odbio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC