• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iguain otkazao dolazak Klopa u Napoli!?

Autor mondo.rs

Da je Gonzalo Iguain pogodio za 3:2 protiv Lacija i obezbedio kvalifikacije za Ligu šampiona, Jirgen Klop bio bi trener Napolija za sledeće sezone, tvrdi legendarni Franc Bekenbauer.

Rafael Benitez oprostio se neubedljivo od Napolija, kojeg je od kandidata za titulu pretvorio u petoplasirani tim Serije A, klub bez učešća u Ligi šampiona ove i naredne sezone i klub koji je tako ostao bez 40 miliona evra s kojima bi mogao da se dodatno pojača, i zadrži aktuelni sastav.

Bez obzira na to, Benitez je posle poraza od Lacija od 2:4 na zatvaranju Serije A, u utakmici koja je praktično bila kvalifikaciona za Ligu šampiona, mirno napustio "San Paolo" svestan da ga čeka posao u najvećem klubu na svetu, Real Madridu (iako mnogi ne mogu da se načude kako).

P. S. Benitez je tokom prethodne dve sezone potrošio 110 miliona evra da bi klub ostavio u Ligi Evrope, na petom mestu.

Sada je samo pitanje ko će pokušati da vrati Napoli tamo gde je bio kada je Valter Macari odlazio u Inter, a predsednik Aurelio De Lorentis odlučio da pozove Španca upomoć. I, dok italijanski mediji nedeljama najavljuju da će Rafin naslednik na jugu biti naš trener Siniša Mihajlović, koji je takođe u međuvremenu najavio odlazak iz Sampdorije, u Nemačkoj je aktivirana bomba koju je ove večeri deaktivirao fudbaler Napolija Gonzalo Iguain.

Naime, da je posle prvog i drugog gola za 2:2 protiv Lacija, a nakon 0:2 na poluvremenu, Iguain iskoristio penal za 3:2 i doneo Napoliju rezultat vredan Lige šampiona – trener ove ekipe naredne sezone bio bi niko drugi do: Jirgen Klop!?

Ovo je, uoči utakmice Napoli – Lacio, izjavio legendarni nemački fudbaler, trener i funkcioner, Franc Bekenbauer. On je u intervjuu za "Skaj Sport Dojčland" rekao da ima saznanja o tome da će Klop, koji se posle sedam godina rastao sa Borusijom Dortmund, preuzeti Napoli pod uslovom da ovaj klub izbori plasman u kval. za Ligu šampiona.

"Sledeće sezone Klop će raditi na jugu Italije, u Napulju", rekao je Bekenbauer, uslovljavajući taj epilog sa 40 miliona evra koliko donosi otprilike plasman u Ligu šampiona.

Ako je verovati "Kajzer" Francu, onda je Iguain promašio i bogat budžet i jednog od najvećih trenera današnjice, posle čega pred Lorentisom ostaju mogućnosti o kojima se pričalo i ranije: Mihajlović, Vićenco Montela iz Fiorentine ili Unai Emeri iz Sevilje.

Hajde da sačekamo još par dana...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC