• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Protiv Francuza ofanzivno i oprezno

Legenda srpskog fudbala Dragan Džajić kao po tradiciji uvijek je blistao protiv selekcije Francuske kada je nosio dres nacionalnog tima.

 Džajić: Protiv Francuza ofanzivno i oprezno Izvor: MONDO

Uoči meča kvalifikacija za SP u Južnoj Africi rado se prisjeća tih dana, uz konstataciju da je veliki broj iz te generacije reprezentativaca Jugoslavije završilo u francuskim klubovima.

"Ja sam otišao u Bastiju sa Korzike, a veliki broj igrača takođe je pronašlo angažmane u Francuskoj. Tada smo im bili kao fudbalski učitelji, a poslije su nas sustigli i prevazišli", otkrio je Džajić za "Sport".

Najbolji srpski fudbaler 20. vijeka tvrdi da selektor Radomir Antić u srijedu treba da izvede tim koji će napasti rivala od prvog minuta pred prepunim tribinama u Beogradu.

"Treba ići na pobjedu, jer bismo sa tri boda sigurno osvojili prvo mjesto u grupi i stigli na korak od Mundijala u Južnoj Africi. Ja bih namjestio tvrdu utakmicu, sa dosta oštrine, ali ne da ih bijemo. Veliki je ulog u igri i ništa se ne smije prepustiti slučaju", ističe Džajić.

On tvrdi da Srbija ima tim za velika djela, ali i da postoje stvari u reprezentaciji koje ga plaše.

"Žigić već dugo nije standardan i ne igra, Stojković nigde ne brani, Vidić je poduže bio povređen... Međutim uzdam se u naš kapric i to što imamo cilj koji nas vodi. Osim toga plaši me i euforija koja se stvorila, iako razumijem očekivanja naroda.

Sa druge strane Francuzi imaju sjajna i prijeteća imena, ali na terenu djeluju kao raštimovani orkestar. Oni ni svoju javnost nisu uvjerili da su dobra ekipa, a mi treba da iskoristimo prednost domaćeg terena", jasan je bivši reprezentativac, koji je istakao da će u srijedu sigurno biti na stadionu u Ljutice Bogdana i podržati "orlove" u važnom okršaju za odlazak na Mundijal naredne godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC