• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šukeru, ko te je**!"

Autor mondo.rs

Nekadašnji selektor hrvatske reprezentacije Igor Štimac i fudbaleri Zadra proslavili ISPADANJE u drugu ligu, uz pominjanje predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza Davor Šukera u negativnom kontekstu.

Fudbaleri Zadra proteklog vikenda su proslavili ispadanje u drugu hrvatsku ligu. Da, dobro ste pročitali - proslavili su selidbu u niži rang!

Reč je pre svega o protestu zbog odnosa Hrvatskog fudbalskog saveza prema tom klubu u kojem su ogorčeni na nacionalni savez i njegovog čelnika Davora Šukera. Zadrani su ispali, najpre, za "zelenim stolom", a onda i rezultatski.

Dva kola pre kraja sezone, nadležni organi su uskratili Zadru prvoligašku licencu - iz više razloga: nije ispunio finansijske kriterijume, niti je infrastruktura stadiona bila na zadovoljavajućem nivou.

Sve je to donelo ogorčenje u NK Zadar, a trener Igor Štimac, nekadašnji selektor hrvatske reprezentacije, kome je dakle Šuker bio poslodavac, rekao je da je "ovo prilika da se udare temelji novog, boljeg kluba".

"Za ovu odluku smo saznali na putu za Koprivnicu. Igrači su bili potpuno ubijeni. To je samo nastavak poslednjih pet godina vladavine Vlatka Markovića. Davor Šuker je ispunio cilj, ušao je u IO UEFA i povećao kvadraturu svoje kancelarije. To je sve što će da uradi za hrvatski fudbal", izjavio je Štimac o Šukeru, svom nekadašnjem saigraču, prenosi Index.hr.

A predsedniku Hrvatskog fudbalskog saveza je bila posvećena i pesmica:

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC