• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazović: Napredujem i na treninzima

Gdje je taj mali iz Čačka, što smo dvije godine pokušavali da ga dovedemo? Ovo pitanje često su ovog ljeta postavljali navijači Crvene zvezde.

 Darko Lazović: Napredujem i na treninzima Izvor: MONDO

Ipak, Darko Lazović u prvih devet utakmica u sezoni, šest u kvalifikacijama za Ligu Evrope i tri u domaćoj, Superligi, nije ušao na teren.

Ipak, sam fudbaler kaže da "nije drama" i da vrijeme radi za njega. On je rođen 15. septembra 1990. godine u Čačku, uskoro će napuniti 19 godina, a ovog ljeta potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crveno-bijelima.

"Vrijeme radi za mene. Iako još nisam debitovao, za ovih nekoliko mjeseci dosta sam napredovao i naučio u Crvenoj zvezdi. Zbog toga sam zadovoljan i vjerujte da jedva čekam da pokažem na terenu navijačima Zvezde zašto sam doveden", rekao je mladi Čačanin, koji još nije oznojio "osmicu".

Za sada, dribla i žonglira samo na treninzima, ali tvrdi da mu je i to dovoljno da napreduje.

"Zaista mi mnogo znači svaki trening. Generalno mislim da ću fudbal učiti do kraja karijere. Nikada ne možeš reći da sve znaš", skroman je Lazović, iako je od debija u dresu Borca, 2. marta 2008. godine, pa do odlaska u Crvenu zvezdu, 26. juna 2009. godine, odigrao čak 49 mečeva i postigao osam golova.

Prvi gol dao je Vojvodini, 20 dana poslije debija protiv Hajduka iz Kule, a potom je bušio mreže i Partizana i Crvene zvezde. Dakle, dečko je pokazao da je potpuno savladao iskušenja u superligaškoj konkurenciji. Sada kao zapeta puška čeka i da "opali" u dresu najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Možda će priliku za to dobiti tri dana prije 19. rođendana, kada u četvrtom kolu JSL na "Marakanu" stiže Metalac iz Gornjeg Milanovca.

"Iza nas je remi u Kruševcu koji smo već zaboravili, ali moramo da pobijedimo Metalac kako bismo pokazali da je meč sa Napretkom bio samo loš dan zbog umora i loših uslova za igru. Na našem stadionu smo favoriti, ali to moramo da dokazujemo pobjedama i dobrim igrama", zaključio je Lazović, koji se za nastavak prvenstva sa ostatkom tima priprema u Ivanjici, gdje je ekipe odradila i veći dio priprema za početak sezone..

Prije sportskog direktora Ivana Adžića, koji je uspio da se dogovori sa Borcem i Darkom Lazovićem oko transfera u Crvenu zvezdu, neuspješne pokušaje imala su dvojica njegovih prethodnika - Ilija Ivić i Goran Bunjevčević. Takođe, Lazovića je zvao i Partizan...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC