• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Od utorka kompleti karata za LE

Od utorka, 8. septembra počinje prodaja kompleta karata za tri utakmice Partizana u Evropi.

 PARTIZAN: Od utorka kompleti karata za LE Izvor: MONDO

Kompleti karata za utakmice Partizana u Grupi J Lige Evropa biće u prodaji od utorka, saopštio je beogradski klub.

Partizan će na svom terenu igrati sa francuskim Tuluzom, belgijskim Brižom i ukrajinskim Šahtjorom, a prodaja kompleta karata na blagajnama stadiona u Humskoj trajaće do četvrtka 17. septembra.

Komplet karata za južnu i sjevernu tribinu košta 1.200 dinara (12.5 evra), bočni dijelovi istočne tribine su 3.200 dinara (oko 35 evra), a kompleti za centralne dijelove tih tribina iznose 4.000 dinara (45 evra).

Broj kompleta je ograničen.

Partizan je saopštio i da će kompleti karata moći da se kupe na svim prodajnim mjestima kompanije Tiketlajn od srijede, 9. septembra.

Pojedinačne karte za svaku o tri utakmice crno-bijelih u Ligi Evropa prodavaće se od 16. septembra po cijenama od 500 dinara - 5 evra (jug i sjever), 1.200 - 12.5 evra (bočni dijelovi istoka i zapada) i 1.500 – 15 evra (centralni dijelovi istoka i zapada).

Sezonske ulaznice za tribine ne važe, ali vlasnici sezonskih ulaznica imaju pravo prvenstva kupovine kompleta i za to će imati dva posebna prodajna mnesta na blagajnama stadiona. Prodaja kompleta za vlasnike sezonskih ulaznica će se vršiti isključivo na blagajni stadiona Partizan.

Partizan dočekuje ekipu Tuluza 17. septembra, crno-bijeli 5. novembra na svom stadionu igraju protiv Briža, a 16. decembra na stadionu u Humskoj gostuje Šahtjor.

RADNO VRIJEME BLAGAJNI :

- Radnim danima od 10 do 16 časova.

- Vikendom od 10 do 14 časova.

Kompleti ulaznica za sve tri utakmice koje će FK Partizan igrati kao domaćin mogu se kupiti i na prodajnim mestima TIKETLINE od srijede, 9. septembra od 10 časova.

TIKETLINE ima svoja prodajna mjesta u Beogradu (Pakom Shop - Balkanska 27; Pakom Shop - Kralja Milana 28), Novom Sadu (Aurora travel TC Pariski Magazin Kralja Aleksandra 12; Pakom Shop Jevrejska 27), Nišu (Happy House TC Kalča; Pakom Shop TC Merkator Niš), Čačku (Pakom Shop Župana Straćimira 22 - 28), Jagodini (Pakom Shop Knjeginje Milice 89), Šapcu (Music Box, Gospodar Jevremova 15) i u Subotici (Pakom Shop - Trg Cara Jovana Nenada 2 - 4).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC