• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Paunović nije oduševljen samo zbog bodova

Autor mondo.rs

Selektor "orlića" prezadovoljan načinom na koji se njegovi igrači razumeju na terenu. "Jednostavno su bili prejaki", kaže njegov kolega sa klupe Malija.

 Veljko Paunović nije oduševljen samo zbog bodova Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Srbija je u sredu upisala prva tri boda na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina, koje se održava na Novom Zelandu.

Pobedom 2:0 protiv Malija, "orlići" su se izjednačili sa ostalim rivalima u grupi, a zbog najbolje gol-razlike vodeći su na tabeli uoči duela sa Meksikom u subotu od 6 sati.

Selektor Veljko Paunović nije krio oduševljenje posle pobede, ali ga pored tri osvojena boda još nešto raduje, kao i sve navijače naše reprezentacije koji su gledali utakmice protiv Urugvaja i Malija.

"Oduševljen sam ne samo zbog tri boda, već i zbog načina na koji se moji igrači razumeju na terenu. Znamo da nas protiv Meksika čeka težak meč i moraćemo maksimalno ozbiljno da uđemo u njega. Sposobni smo da odigramo još jednu dobru utakmicu, ali prvo nam je potrebno da se dobro odmorimo do subote", izjavio je Paunović posle utakmice i pohvalio rivala iz Afrike.

"Oduševljen sam zbog prve pobede na Svetskom prvenstvu, ali bih i čestitao Maliju na dobroj igri koju su prikazali".

Paunovićev kolega sa klupe afričke reprezentacije, Fanjeri Dijara, smatra da su se naši momci zasluženo radovali na kraju.

"Jednostavno su bili prejaki... Neki moji igrači nisu odigrali na nivou na kojem inače igraju i razočaran sam zbog toga. Da bismo protiv Urugvaja mogli da se nadamo povoljnom rezultatu, moraćemo da pronađemo motiv za tu utakmicu. Mislim da moji igrači imaju kvalitet da izbore prolaz u osminu finala",
smatra Dijara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC