• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dujković: Prvi se mačići u vodu bacaju

Dujković pao na prvom ispitu u Srbiji. "Prvi se mačići u vodu bacaju, idemo dalje, ne predajemo se", kaže selektor "orlića".

 Dujković: Prvi se mačići u vodu bacaju Izvor: MONDO

Loš start Ratomira Dujkovića na prvom trenerskom poslu u Srbiji. Neočekivan poraz mlade reprezentacije Srbije od Slovačke na startu kvaliafikacija za Evropsko prvenstvo.

Smrknuto lice Dujkovića poslije poraza (1:2) govorilo je više od riječi. Mladi srpski reprezenativci jedva su pronalazili rečenice.

"Nepravedno smo izgubili, zaslužili smo minimum bod, jer smo u drugom poluvremenu imali šansi da napravimo rezultat u našu korist. Ali, to je ono što se dešava u fudbalu, kad najbolje igraš, kad najviše napadaš, desi se trenutak dekoncetracije i primiš jedan gol iz nesporazuma, takoreći", rekao je Dujković.

On je čestitao Slovacima koji su se hrabro suprotstavili njegovom timu. "Odigrali su zatvoreno, ali sa idejom da odigraju na kontranapade i ako su nas dosta ugrožavali, pogotovo u prvom dijelu".

Dujković je potom poručio da ništa nije gotovo.

"Hajde da kažem - prvi se mačići u vodu bacaju, pa ćemo ove bodove tražiti negdje na drugoj strani. Žao mi je da nismo zadovoljili fudbalsku javnost i navijače u Novom Sadu, ali nećemo odustati da se borimo i dalje, da osvojimo u našoj grupi jedno od mjesta koje vodi dalje",
poručio je selektor mlade reprezentacije Srbije.

Kapiten "orlića" Miralem Sulejmani takođe je rekao da je poraz nezaslužen.

"Teško nam je pao ovaj poraz, ali čini mi se da jedino što nije pozitivno iz ove utakmice jeste rezultat. Svi smo željeli da dobijemo prvu utakmicu, dali smo sve ode sebe, imali smo više šansi, a oni su imali dvije polušanse i dali su dva gola. Ali, golovi se računaju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC