• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi": Pobedom protiv nesanice

Autor mondo.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala u Austriju na prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom.

 "Orlovi": Pobedom protiv nesanice Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U sklopu priprema za kvalifikacionu utakmicu sa Danskom, najbolji srpski fudbaleri igraće u subotu od 17 časova prijateljski meč sa Azerbejdžanom (u Sankt Petlenu).

"Orlovi" su dan ranije odleteli u Austriju, a vezista Luka Milivojević uputio je jasnu poruku koliko će izabranicima Radovana Ćurčića značiti duel sa ekipom Roberta Prosinečkog, bez obzira što nema takmičarski značaj.

"Pobeda bi nam dala krila i inspirisala nas da odigramo dobro i u Kopenhagenu. U suprotnom, loš rezultat u prijateljskom meču za Azerima doneo bi nam nesanicu i šest teških dana pred megdan sa Dancima", izjavio je Milivojević uoči poletanja sa aerodroma Nikola Tesla.

Utakmica sa Danskom za naše fudbalere je od ogromnog značaja, pošto im jedino pobeda ostavlja nadu da mogu do plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

"Ako u naredne dve utakmice ostvarimo obe pobede, verujem da ćemo dobiti na samopouzdanju koje nam ponekad jedino nedostaje da neke protivnike dobijamo rutinski", smatra vezista Olimpijakosa.

Slično razmišlja i Ivan Obradović:

"Možda smo pod određenom dozom pritiska zbog lošijih rezultata u dosadašnjem toku kvalifikacija, ali verujem da možemo da zbijemo redove i da u Kopenhagenu napravimo što je mogući bolji rezultat", kaže defanzivac Mehelena.

Zbog Čelsijeve turneje u Maleziji i Australiji, nešto kasnije od ostalih, u nacionalni tim došli su Nemanja Matić i Branislav Ivanović.

Matić kaže da jeste umoran, ali će se potruditi da se to ne primeti na terenu.

"Tačno je da na kraju sezone ne mogu da se osećam kao na početku, ali ću se potruditi da u dva naredna susreta budem na visini zadatka".

Osvrnuo se vezista Čelsija potom i na predstojeće mečeve:

"Danci nas, logično, više zanimaju od Azerbejdžana. Dobra su reprezentacija, što se videlo i u onoj utakmici u Beogradu u kojoj su nas pobedili. Nikome od nas nije lako kad bacimo pogled na tabelu i vidimo bodovni učinak, ali verujem da možemo da do kraja kvalifikacija popravimo utisak. Protiv Portugala smo pokazali da umemo da igramo, da i protiv takvog rivala možemo da pripretimo u napadu, pa ostaje da u igri popravimo neke stvari koje dovode do nekih grešaka".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC